Kuran Dünyasına Yolculuk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
247 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

Kuran Dünyasına Yolculuk Android uygulaması, sure ve duaları öğrenmeyi hızlandırıyor

Kuran Dünyasına Yolculuk, 3 yaş ve üzeri çocukların sure ve dua öğrenmelerine yardımcı olan dini mobil uygulama. Her ne kadar çocuklar için hazırlanmış olsa da dua ve sureleri öğrenmek isteyen herkesin faydalanabileceği bir uygulama. Android telefonlarda kullanılabiliyor, ücretsiz, reklamsız ve güvenilir!

Kuran Dünyasına Yolculuk uygulaması, hem çocuklar hem de büyükler için sure ve duaları öğrenme sürecini hızlandırmak amacıyla hazırlanmış. Dinlenilen her ayet için puan kazanılıyor, okurken aynı zamanda kelime kelime takip yapılabiliyor. Dr. Farih Çollak’ın tilaveti, okuyuşunuzu geliştirmenizi sağlıyor. Dua ve sureleri dinledikçe hem mahreçleri düzeltmiş oluyorsunuz hem de ezberleme süreciniz hızlanmış oluyor.

Erkan Calp

Kuran Dünyasına Yolculuk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

Kuran Dünyasına Yolculuk 1 uygulaması ile sure ve duaları öğrenmek çok kolay

Kuran Dünyasına Yolculuk, sure ve duaları öğrenmek isteyen küçük-büyük herkese açık bir dini uygulama. iPhone ve iPad’de kullanılabilen uygulama, çocuklar için hazırlandığından görseller çizgi film tarzı ve eğlendirerek öğretiyor.

Çocukların dikkatini çekecek arayüz ile gelen dini mobil uygulama, 3 yaş ve üzeri çocuklara dua ve sureleri öğrenmelerinde yardımcı oluyor. Çocuklar kendi karakterlerini seçerek öğrenme sürecine başlıyor. Çocuklar dinledikleri her ayet için puan kazanıyor. Okurken aynı zamanda kelime kelime takibini yapabiliyor. Dua ve sureleri dinledikçe mahreçleri düzeltiyor. Dr. Farih Çollak’ın Kuran tilaveti ile kendi okuyuşlarını da geliştirebiliyorlar.

Sure ve dua öğrenme sürecini hızlandırmak ve çocuklar için daha kalıcı ve eğlenceli hale getirmek amacıyla hazırlandığı belirtilen Kuran Dünyasına Yolculuk uygulaması, ücretsiz ve güvenli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kur'an Öğreniyorum

    Kur'an Öğreniyorum, kuran öğrenmek isteyen kişiler için tasarlanmış temel ve orta düzey bilgiler içeren başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • Wild Eagle Sim 3D

    Vahşi kartalların doğal dünyasına yolculuk yapmanızı sağlayan ücretsiz bir simülasyon oyunu.
  • ElifBa

    ElifBa uygulaması ile Android mobil cihazınızı kullanarak Arap harflerini ve Kuran okumayı kolayca her yerde öğrenebilirsiniz.
  • İnternetsiz Kuran-ı Kerim

    İnternetsiz Kur'an-ı Kerim Android uygulamasını indirerek kutsal kitap Kuran'ı cebinizde taşıyın. İnternetsiz Kuran okuma ve dinleme ve çok daha fazlası
  • Kolay Hatlı Kuran-ı Kerim

    Kuran-ı Kerim'i kolay ve hızlı bir biçimde öğrenmek, pratik etmek ve çalışmak için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Ezan Vakti / Namaz Saati

    Ezan vakitlerinden Kuran okunmasına kadar tüm bilgilere bu uygulamayı kullanarak ulaşabilirsiniz.
  • Defender III

    Fantastik savaş dünyasına rekabete doyacaksınız.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama