Kurban Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME

Kurban Rehberi, kurban hakkında merak edilenlerin bir araya toplandığı oldukça kapsamlı bir dini uygulamadır.

Kurban Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tüm Müslümanları kurban konusunda bilgilendirmek amacıyla hazırladığı bir dini uygulamadır. “Hangi hayvanlar kurban edilir?”, “Kurban niçin kesilir?”, “Teşrik tekbirleri ne zaman, nasıl getirilir?”, “Kurban eti kimlere, nasıl dağıtılır” ve daha onlarca soruya yanıt bulabileceğiniz uygulamayı hem akıllı telefon hem de tabletinizde kullanabilirsiniz.

Diyanet İşleri’nin Kurban Rehberi uygulaması, Kurban hakkında merak ettiğiniz her şeye ulaşabileceğiniz oldukça kapsamlı bir mobil uygulama. Kurbanın önemi, çeşitleri, kesim şekil ve kesim yerleri, dağıtımı, kurban edilebilen hayvanlar gibi aklınıza takılan tüm soruların cevabı bu uygulamada. Ayrıca kurban satılan yerleri öğrenebilir ve online kurban bağışında bulunabilirsiniz. Nadir kılındığından kolaylıkla unutulabilen Kurban ve Ramazan Bayramlarının nasıl kılındığını öğrenebilirsiniz. Tabii ki Kurban bayramının olmazsa olmazı “Teşrik Tekbirleri” hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Animasyonlu arka plan görseli ile süslenmiş ana menü ile bizleri karşılayan uygulama o kadar sade tasarlanmış ki, menülerde kaybolmadan aradığınız bilgiye kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Hem kurban kesenlere hem de kesenlere yönelik hazırlanmış uygulamada kurban ile ilgili makaleler de paylaşılıyor.

Erkan Calp

Kurban Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Kurban Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi uygulaması olup, kurban hakkında faydalı bilgiler sunan bir uygulamadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Rehberi uygulamasında kurban hakkında aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Kurbanın anlam ve önemi, kurban satış ve kesim yerleri, kurban çeşitleri, Kurban bayramı namazı, kurban hakkında makale, hadis ve ayetler gibi oldukça faydalı bir rehber uygulamadır.

Kurban Rehberi uygulaması, kurban hakkında tüm bilgilerin bir araya toplanıldığı, sizi internette site site gezinme derdinden kurtaran oldukça faydalı bir dini uygulama. “Kurban hangi gün kesilmelidir?”, “Kurban eti nasıl dağıtılmalıdır?”, “Kurbanın kanı neden sürülür?”, “Kurbanın derisi nasıl değerlendirilmelidir?”, “Kurbanlık hayvanlar hangileridir?” ve daha onlarca sorunun yanıtı, Kurban bayramı namazının kılınışı, kurban çeşitleri (Akika, Şükür, Ada, Hedy Kurbanı), kurban kesiminde dikkat edilmesi gerekenler, ayet ve hadisler… Kısacası kurbanla ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulmak için bu uygulamayı yüklemeniz yeterli.

Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan Kurban Rehberi uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Kurban hakkında sık sorulan sorular
  • Kurban çeşitleri
  • Online Kurban bağışı
  • Teşrik tekbirleri
  • Ayet ve Hadisler
  • Makaleler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB KURBAN

    Kurban ibadetine dair her şey İBB Kurban mobil uygulamada
  • Kurban Nasıl Kesilir

    Kurban Nasıl Kesilir, uygulamanın adından da çok net bir şekilde anlayacağınız üzere yaklaşan kurban bayramında kurban kesmenin detaylarını açıklayan yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Kurban Bayramı Mesajları

    Kurban Bayramı Mesajları, adından da yaptığı işi belli eden faydalı ve ücretsiz Android uygulamalarından bir tanesidir.
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi Ramazan ayı uygulamasıdır.
  • Avm Rehberi

    Avm Rehberi, alışveriş merkezlerine dair temel bilgiler sunan mobil uygulamadır.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Meze Rehberi

    Android için Meze Rehberi uygulaması, hem Android telefonunuzda hem de Android tabletinizde kullanabileceğiniz ve her türlü meze tarifini bulabileceğiniz harika bir uygulama.
  • Namaz Rehberi

    Namaz Rehberi, namaz kılmayı öğrenmek ve namaz hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişilerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.