Kuveyt Türk

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,519 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Kuveyt Türk Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi şubeye gitmeden gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin ikinci özel finans kurumu olarak 1989’dan bu yana faaliyet gösteren Kuveyt Türk’ün Windows 8 platformu için hazırlanmış uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi şubeye gitmeden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kuveyt Türk Windows 8 uygulaması, sizi internet bankacılığı sayfasına yönlendirerek bankacılık işlemlerinizi güvenlik endişesi duymadan gerçekleştirmenizi sağlar. Bankacılık işlemlerinizi yapmanın haricinde devamlı olarak güncellenen finans haberlerine göz atabilir, kur bilgilerine ulaşabilir, finansman ve kar payı hesaplayabilir, yakınınızdaki Kuveyt Bankası Şube ve ATM’lerinin yerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Kuveyt Türk Bankası’nın resmi Twitter, Facebook ve YouTube hesabına ulaşabilirsiniz.

Katılma hesabı, sağlam emeklilik sistemi gibi Kuveyt Türk’ün müşterilerine sunduğu hizmetler hakkında da bilgi alabileceğiniz uygulamanın arayüzü de son derece modern ve sade. Eğer bir Kuveyt Türk Bankası müşterisi iseniz resmi uygulamasını Windows 8 tablet veya masaüstü bilgisayarınıza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bugün Ne Pişirsem

    Bugün Ne Pişirsem uygulamasında Türk ve Dünya mutfağından binlerce lezzet sunuluyor.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • Sabotaj

    Türk yapımı ücretsiz FPS oyunu Sabotaj Steam'de! Türkiye'nin P2W olmayan ilk ve tek yerli FPS oyununda bol turnuva ve ödüller oyuncuları bekliyor.
  • Zula

    Zula, Türk oyun geliştiricileri tarafından yapılan ve yayınlanan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli bir online FPS oyunudur.
  • Erzurum

    Türk yapımı PC oyunu Erzurum'da oyuncular soğukta hayatta kalma mücadelesi veriyor. Erzurum Steam'de!
  • İstanbul Kıyamet Vakti

    İstanbul (Kıyamet Vakti) Knight Online türünde bir oyun. Sobee tarafından üretilen bu Türk yapımı online oyun Mynet tarafından desteklenmektedir.
  • Türk Yemekleri Rehberi

    Türk Yemekleri Rehberi programında Türk mutfağına ait tarifler, mutfak kültürü, temel malzemeler, sunum ve püf noktalar ile ilgili aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.
  • Ronin: Two Souls

    Ronin: Two Souls, oyuncuların Samuray olarak bulunduğu Türk yapımı aksiyon rpg oyunu. Ronin: Two Souls, Steam'de!