LangBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

LangBox, kolay yoldan ingilizce kelimeler öğrenmenizi sağlayan işlevsel bir uygulamadır.

LangBox, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ingilizce öğrenme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Binlerce kelimeye sahip olan LangBox ile kolay yoldan ingilizce öğrenebiliyorsunuz.

Her gün güncellenen kelime listesiyle karşımıza çıkan LangBox, ingilizce kelimeleri en doğru şekilde öğrenmenizi sağlıyor. Farklı kategorilerden binlerce kelimeye sahip olan uygulamada kendi seviyenizi belirleyebiliyor ve kategorinizi oluşturabiliyorsunuz. Öğrenmek istediğiniz kelimeleri seçebiliyor ve çalışma gruplarınızı oluşturabiliyorsunuz. Kelimelerin Türkçe anlamlarını, okunuşlarını, cümle içerisinde kullanımını ve eş anlamlılarını görebiliyorsunuz. İngilizce yeteneğinizi bir hayli geliştiren uygulama, mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Kalıcı öğrenme için mutlak denemeniz gereken LangBox, tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. 

Kolay bir arayüze ve kullanışlı menülere sahip olan LangBox, kullanıcı dostu yapısıyla da ön plana çıkıyor. Sınavlara hazırlanırken yardımcınız olacak LangBox'ı mutlaka denemelisiniz. LangBox uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

LangBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

LangBox, kolay yoldan İngilizce kelimeler öğrenmenizi sağlayan işlevsel bir uygulamadır.

LangBox, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevsel bir İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Kelimelerin anlamlarını ve okunuşlarını öğrenebileceğiniz LangBox ile kolay yoldan İngilizce öğrenebiliyorsunuz.

Farklı kategorilerden bincelerce kelimeye sahip olan LangBox, İngilizce kelimeleri en doğru şekilde öğrenme imkanı sunuyor. Her gün güncellenen kelimeleriyle karşımıza çıkan LangBox, öğrenmek istediğiniz kelimeleri en doğru şekilde aktarıyor. Uygulama ile kendi kategorinizi ve çalışma grubunuzu oluşturabiliyorsunuz. Öğrenmek istediğiniz kelimeleri seçebiliyorsunuz. Kalıcı bir öğrenme sağlayan LangBox, kelimelerin Türkçe anlamlarının yanı sıra okunuşlarını ve cümle içerisinde kullanışlarını da gösteriyor. Aynı zamanda kelimelerin eş ve zıt anlamlılarını da görebiliyorsunuz. İngilizce yeteneğinize bir hayli katkı sağlayabilecek LangBox'ı mutlaka denemelisiniz.

Kolay bir arayüze ve kullanışlı menülere sahip olan LangBox, kullanıcı dostu yapısıyla da ön plana çıkıyor. LangBox uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.