Lango Messaging

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,780 TOPLAM İNDİRME

Lango Messaging Android uygulamasıyla hem mesajlar gönderebilir, hem de internet meme'leri yaratabilirsiniz.

Lango Messaging Android uygulaması sayesinde arkadaşlarınızla kolayca mesajlaşma olanağı yakalayabilir, aynı zamanda mesajlarınıza ikonlar, arkaplanlar ve ifadeler ekleyerek söylemek istediklerinizi daha kolay bir şekilde anlatabilirsiniz. Mesajın içeriğini analiz ederek ikonlar öneren uygulama, böylece otomatikleştirilmiş bir şekilde resimler eklenmiş mesajlar göndermenizi ve kendinizi daha iyi anlatmanızı sağlıyor.

Hem birebir sohbetler hem de grup sohbetlerine izin veren Lango Messaging, uygulamaya sahip olsalar da olmasalar da tüm arkadaşlarınıza mesaj gönderebiliyor. Ayrıca diğer mobil platformlarda da bulunması sayesinde kolayca arkadaşlarınızla iletişime geçebilmeniz mümkün. Ücretsiz olması ve iyi tasarlanmış bir kullanıcı arayüzüne sahip olması ise Lango Messaging'in artılarından bir tanesi.

Uygulama mesajlaşma özelliklerinin yanında internet "meme"leri denilen eğlenceli görselleri de hazırlayabilmeniz için bir bölüm barındırıyor. Böylece anlatmak istediğiniz eğlenceli fikirleri en basit ve hızlı yoldan anlatabiliyor, paylaşım butonları sayesinde Facebook ve Twitter hesaplarınızdan da paylaşabiliyorsunuz.

İçerisinde bulunan ikonlar ve arkaplanlar her ne kadar pak çok kullanıcı için yeterli olsa da, dileyenler uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak çok daha fazla opsiyona sahip olabilirler. Kullanıcı adı ya da şifre bulundurmayan uygulama, direkt olarak telefon numaranızla hemen kullanılmaya başlanabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

Lango Messaging

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
449 TOPLAM İNDİRME

Lango Messaging iPhone ve iPad uygulamasını kullanarak tüm dostlarınızla ikonlar sayesinde daha verimli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Lango Messaging uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması ve özellikle sahip olduğu kaliteli ikonlar, arkaplanlar ve internet meme'i hazırlama olanaklarıyla öne çıkıyor diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan uygulama aynı zamanda çok kolay bir kullanıma sahip ve en hızlı şekilde mesaj gönderebilmenizi sağlıyor.

Hem Lango kullanıcısı arkadaşlarınıza hem de kullanmayanlara mesaj gönderebilmeniz sayesinde tüm mesajlaşma ihtiyaçlarınız için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Göndereceğiniz mesajın içeriğini analiz eden ve mesajınızın yanına ikonlar iliştirmenizi öneren Lango Messaging, böylece ifade etmek istediklerinizi çok daha kolay yoldan ifade edebilmenize imkan tanıyor.

Mesaj göndermenin yanında ikonlar ve resimlerden oluşan "meme"ler yaratabilmek için de kullanabileceğiniz uygulama, daha sonra bunları Facebook ve Twitter hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz gerekli butonları da sunuyor.

Birebir mesajlaşmaların yanında grup sohbetler de oluşturabileceğiniz uygulama, böylece tüm arkadaşlarınızla aynı anda bağlantıda kalmanıza imkan tanıyor. Grup adını değiştirme, yeni üyeler ekleme ya da varolan üyeleri çıkarma gibi yönetici işlemleri de tabii ki Lango Messaging'de mevcut.

Herhangi bir kullanıcı adı ya da şifre gerektirmeyen uygulama, direkt olarak telefon numarası ile çalışıyor ve ilk açılış süresini oldukça kısa tutuyor. Önerebileceğim alternatif mobil mesajlaşma uygulamalarından birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Textie Messaging

    Textie Messaging uygulamasını kullanarak arkadaşlarınızla Android cihazlarınızdan ücretsiz olarak sohbet edebilirsiniz.
  • Alpha Messaging

    Alpha Messaging uygulamasıyla Android cihazlarınızdan göndereceğiniz mesajları zamanlayabilmeniz mümkün.
  • Messaging

    Messaging uygulaması gelişmiş özellikler sunan başarılı bir SMS uygulaması.
  • Sliding Messaging

    Android için Mesajlaşma uygulaması olan Sliding Messaging, metin mesajlarınızı yeni ve güncel bir formatta kolayca yönetmenizi sağlar.
  • SMS Text Messaging PC & Backup

    SMS Text Messaging PC & Backup, bilgisayar üzerinden kısa mesaj okumayı ve göndermeyi mümkün kılan bir mobil uygulama.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.