Lara Croft: Guardian Of Light

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Lara Croft: Guardian Of Light, ünlü Tomb Raider serisinin kahramanı Lara Croft ile heyecan dolu bir maceraya çıkmamıza imkan tanıyan bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Lara Croft: Guardian Of Light aslında ilk olarak PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkış yapmıştı. Oyunun geliştirilmesinin birkaç sene ardından da Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarla uyumlu hale getirildi. Lara Croft: Guardian Of Light, klasik Tomb Raider oyunlarından biraz farklı bir oynanış yapısına sahip. Bilindiği üzere TPS türündeki Tomb Raider oyunlarında kahramanımızı 3. şahıs bakış açısını kullanarak yönetiyoruz. Lara Croft: Guardian Of Light ise izometrik kamera açısına geçiliyor. Bu da oyuna yeni oyun dinamikleri kazandırıyor. Lara Croft: Guardian Of Light oynanış olarak hafiften aksiyon RPG oyunlarına benzemekte. 

Lara Croft: Guardian Of Light'ın hikayesi Orta Amerika tarihiyle bağlantılı. Oyunda çağlar önce yaşamış Maya İmparatorluğu'nun mitolojisinden öğelere rastlıyoruz. Lara Croft bu macerada Duman Aynası adlı unutulmuş bir tarihi eserin peşine düşüyor. Bu ayna, dünyadaki ışığı söndürme yteneğine sahip ve karanlıklar tanrısı Xolotl aynayı ele geçiriyor ve insanlığı yok etmek için bu aynayı kullanmaya niyetleniyor. Lara Croft ise aynanın muhafızı Maya savaşçısı Totec ile aynayı geri alabilmek ve dünyayı kurtarmak için iş birliği yapıyor. Biz de ikiliye bu macerada eşlik ediyoruz.

Lara Croft: Guardian Of Light'da bölümleri geçebilmek için farklı bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bulmacaları çözmek için ortağımız Totec ile birlikte çalışmamız ve kahramanlarımızın yeteneklerini birleştirmemiz gerekmekte. Oyunda yer alan online co-op modu sayesinde oyunu başka oyuncularla birlikte oynayabilmekteyiz.

Lara Croft: Guardian Of Light güzel grafikleri eğlenceli bulmacalar ve heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşlarıyla birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

Lara Croft: Guardian Of Light

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Lara Croft: Guardian Of Light eper Tomb Raider oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız hoşunuza gidebilecek, baş rolünde yine Tomb Raider oyunlarının kahramanı olan Lara Croft'un yer aldığı bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Lara Croft: Guardian Of Light yıllar önce bilgisayarlar ve eski nesil oyun konsolları için çıkış yapmıştı; fakat bu oyun beklenilen başarıyı yakalayamamıştı. Bunun sebebi ise Lara Croft: Guardian Of Light'ın klasik Tomb Raider oyunlarından farklı bir oynanış yapısı sunmasıydı. Tomb Raider oyunlarının TPS türündeki yapısı Lara Croft: Guardian Of Light'ta terk ediliyor ve daha çok aksiyon RPG oyunlarına benzeyen bir oyun tecrübesi sunuluyordu.

Lara Croft: Guardian Of Light PC ve konsol sürümleri çok ilgi görmese de bu oyun mobil cihazlar için oldukça başarılı seçim olmuş. Oyunda antik Maya medeniyetinin sırlarını araştırmak için Orta Amerika'ya konuk oluyoruz. Duman Aynası adlı unutulmuş bir tarihi kalıntı içinde dünyadaki bütün ışığı yok edebilme gücünü taşıyor. Karanlıklar tanrısı Xolotl ise bu aynayı ele geçiyor. Lara Croft dünyayı kurtarabilmek için Xolotl'ın peşine düşüyor, bu savaşında da ona aynanın muhafızı olan Totec yardımcı oluyor.

Lara Croft: Guardian Of Light boyunca karşımıza ilginç bulmacalar çıkıyor. Bu bulmacaları çözebilmek için Totec ve Lara'nın güçlerini birleştiriyoruz. Bölüm sonu canavarı savaşları ile süslenmiş oyun bolca aksiyon sunmakta.

Güzel grafiklerle süslenmiş Lara Croft: Guardian Of Light eğer kaliteli bir mobil oyun oynamak isterseniz tercih edebileceğiniz bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lara Croft: Relic Run

    Lara Croft: Relic Run, Lara Croft'un tapınak ve ormandaki yepyeni macerasını konu alan bir Android oyunu.
  • Tomb Raider 2

    Tomb Raider 2, Lara Croft ile tehlikeli bir maceranın içerisine sürüklendiğiniz aksiyon dozu yüksek bir Android oyunu.
  • Lara Croft GO

    Lara Croft GO sevilen oyun kahramanının sıra tabanlı mobil strateji oyunudur
  • Son of Light

    Son of Light, shoot em up türünde kuşbakışı oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Call of Guardians

    Guardian olun, çağrıya cevap verin ve oyuncularla çarpışın.
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur