Last Boss Defender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Last Boss Defender, tek gözlü bir yaratığı öldürmek için uğraş verdiğiniz Android oyunu.

Last Boss Defender, reflekslerinizi test edebileceğiniz sürükleyici bir mobil oyun arıyorsanız Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri. Tek gözlü bir yaratığı öldürmek için uğraş verdiğiniz oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Çizgi filmleri anımsatan görsel çizgilerine sahip simülasyon oyununda dünyamızı küçük gören son derece çirkin bir canavarla yüz yüze geliyoruz. Dünyayı üç gün içerisinde yok edeceğini söyleyen canavarı ait olduğu yere sürüklemek için emrimizdeki askerleri kullanıyoruz. Tek silahı kocaman gözünden fırlattığı ateş topları olan yaratığın etrafını sararak onu etkisiz hale getiriyoruz. Verilen sürede canavarı öldürmek kolay olmuyor. Ara ara üssümüze gidip askerlerimizi, mühimmat durumunu kontrol etmemiz gerekiyor.

Erkan Calp

Last Boss Defender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Last Boss Defender, askerlerinizle canavarı öldürmeye çalıştığınız iPhone/iPad oyunu.

Last Boss Defender, dünyanın sonunu getirmek isteyen bir canavarla karşılaştığınız, reflekslerinizi test eden bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan simülasyon oyununda korku saçan tek gözlü canavarı yok etmek için üç gün süreniz var. 

Gözünden ateş topları fırlatarak askerlerinize zor anlar yaşatan canavarı üç gün içinde öldürmeyi başaramamanız durumunda dünyanın sonu geliyor ve oyun sonlanıyor. Canavarı öldürmek için maksimum verilen sürenin üç gün olduğunu belirteyim. Askerlerinizin sayısına, mühimmat durumuna göre daha da kısa sürede canavarı ortadan kaldırmanız mümkün. Zaten savaş esnasında üssünüze göz atmanız için ekranın sağ alt yanında bir kısayol bulunuyor. Arada bir üsse dönüp genel durum değerlendirmesi yapıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Last Defender

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • Idle Mafia Boss

    Mafya imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Defender

    Defender, çeşitli silah ve özel vuruşlarla gerçekleşen bir kale savunma oyunudur.
  • Battery Defender

    Battery Defender sayesinde Android cihazınızı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz
  • Planetary Guard: Defender

    Planetary Guard: Defender aksiyon dozu yüksek bir shoot'em up oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Raid Defender

    Raid Defender, atari oyunu olarak kategorilendirilen ve oynaması son derece heyecanlı ve eğlenceli olan bir Android savunma oyunudur.
  • Siegecraft Defender Zero

    Siegecraft Defender Zero, kendi kalenizi kurarak askerlerinizi düşmanlardan korumanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Hex Defender

    Hex Defender, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.