Last Planets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Last Planets, kendi gezegeninizi geliştirdiğiniz online strateji oyunu.

Last Planets, kendi gezegeninizi geliştirdiğiniz ilginç bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan oyun strateji odaklı oynanış sunuyor.

Kendi gezegeninizi oluşturup olasılı saldırılara karşı koruma altına alıyorsunuz. Bu mücadelede tek başınıza değilsiniz. Yapılandıkça gücünüzü birleştireceğiniz yardımcılar diğer deyişle ittifaklar kazanmaya başlıyorsunuz. İttifaklarla düşman saldırılarını durdurmak elbette daha kolay oluyor ancak yapay zeka da oldukça iyi oynuyor. Her ne kadar başlangıçta nasıl gelişeceğinizi söyleyen yardımcınız çıksa da savaştıkça kendisini daha az göstermeye başlıyor. Bu noktada da strateji gücünüzü ortaya koymanız gerekiyor.

Erkan Calp

Last Planets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Last Planets, gezegeninizi kurup geliştirdiğiniz, savunduğunuz strateji odaklı bir mobil oyun.

Last Planets, iPhone ve iPad’de oynanabilen strateji ağırlıklı gezegen oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren yapımda bir yandan kendi gezegenimizi kurup saldırılara karşı önlem alırken diğer yandan yeni gezegenler keşfediyor, ittifaklar arıyoruz.

Türkçe dil desteği sunmamasıyla biraz üzen gezegen koruma oyununda dünya genelinde oyuncularla gücümüzü birleştirip yapay zekayı alt etmek için uğraş veriyoruz. Onlarca ittifak gücü arkamıza alıp savaşıyoruz. Gezegenimizi nasıl kuracağımız, nasıl geliştireceğimiz, saldırıları nasıl engelleyeceğimiz gibi oyunun tüm inceliklerini başlangıçta çıkan ve bir süre kendini gösteren yapay zekadan öğreniyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twisty Planets

    Twisty Planets bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.
  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Deadwalk: The Last War

    Deadwalk: The Last War online olarka oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Doomsday: Last Survivors

    Doomsday: Last Survivors, stratejik olarak taktiklerinizi oluşturup, düşmanlarınızın zombi güçlerine karşı savaş vereceğiniz Android bir oyundur.
  • Last Empire-War Z

    Last Empire-War Z, karanlık zamanlarda eğiteceğiniz askerler ile düşman güçlerine karşı çıkmanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Last Shelter: Survival

    Zombili strateji oyunları arasında en iyisi
  • Last Heroes

    Last Heroes, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon ve savunma oyunudur.
  • Last Kings

    Kahramanlar ile taht kavgaları başlıyor.