LastPass Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

LastPass Authenticator, çevrimiçi hesaplarınız için iki adımlı doğrulama uygulaması.

LastPass Authenticator, çevrimiçi hesaplarınızı iki aşamalı doğrulama sistemiyle koruyorsanız alternatif olarak kullanabileceğiniz güvenlik uygulaması.

Google, Microsoft, Apple, Facebook başta olmak üzere çoğu şirket artık iki adımlı doğrulama sistemi kullanıyor. Şifrenin haricinde sadece telefonumuza gönderilen özel bir kodla hesabımıza giriş yapmamıza izin veren katmanlı güvenlik sistemi yetkisiz kişilerin hesabımıza erişmesini önlüyor. Şifrelerimizi bizim yerimize hatırlayan LastPass’in Authenticator uygulaması bu sistemi kullanan kullanıcıların tercih edebileceği bir uygulama.

LastPass’in 2 adımlı doğrulama uygulaması sadece LastPass hesabını desteklemiyor. Google’ın kendi doğrulama uygulaması Google Authenticator’a ekleyebildiğiniz tüm uygulama veya servisleri de ekleyebiliyorsunuz. Hesaplarınızı ekledikten sonra uygulama aracılığıyla üç şekilde hesaplarınıza giriş yapabiliyorsunuz: 6 haneli özel üretilmiş şifreyi girerek, push bildirimde onay vererek veya kısa mesajdaki kodu girerek hem hızlı hem de güvenli şekilde girişinizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Erkan Calp

LastPass Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

LastPass Authenticator, LastPass ve diğer hesaplarınız için iki adımlı doğrulama uygulama.

LastPass Authenticator, LastPass ve diğer hesaplarınız için iki adımlı doğrulamayı etkinleştirdiyseniz hesabınıza giriş yapmanız için gerekli bir uygulama.

iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz güvenli doğrulama uygulamalarından birisi de LastPass Authenticator. Uygulamanın adından dolayı sadece sadece LastPass hesabını desteklediğini düşünebilirsiniz ancak Google Authenticator’ı destekleyen tüm uygulama ve servisleri de ekleyebiliyorsunuz.

Tüm sosyal ağ, mail ve diğer hesaplarınıza yetkisiz erişimi engellemek adına iki aşamalı doğrulama sistemini kullanıyorsanız ve hesabınıza giriş için telefonunuza gönderilen sms kodunu almakta sıkıntı yaşıyorsanız LastPass Authenticator’ın push bildirim ve 6 haneli tek kullanımlık şifre seçeneğiyle bu sorunu çözmüş oluyorsunuz. Hesabınıza giriş yaparken uygulama anlık bildirim gösteriyor ve sadece onay vererek giriş yapıyorsunuz.

Erkan Calp

LastPass Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

LastPass Authenticator, LastPass ve diğer çevrimiçi hesaplarınız için kimlik doğrulama uygulaması.

LastPass Authenticator, çevrimiçi hesaplarınızı güvende tutmak için iki adımlı doğrulama sistemini etkinleştirdiyseniz hesaplarınıza giriş yapmanız için gerekli bir uygulama.

LastPass ve diğer hesaplarınızı kolay bir şekilde ekleyerek kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra karşınıza çıkan ekranda Windows Phone telefonunuza sms’in gelmesini beklemek yerine push bildirime onay vererek veya 6 haneli özel üretilmiş tek kullanımlık şifreyi girerek hesabınıza erişmeniz bu uygulamayla mümkün hale geliyor.

LastPass Authenticator’ı sadece LastPass hesabınıza giriş yapmak için değil tüm sosyal ağ, mail uygulamalarına giriş yapmak için de kullanabiliyorsunuz. Uygulama Google ve Microsoft Authenticator’ın desteklediği tüm uygulama ve servisleri destekliyor.

LastPass Authenticator Özellikleri:

  • 30 saniyede bir üretilen 6 haneli kod
  • Anlık bildirimden tek dokunuşla onaylama
  • Karekod ile otomatik kurulum
  • LastPass hesapları için destek
  • Google Authenticator ve Microsoft Authenticator'ın desteklediği tüm uygulama ve servisler için destek
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Authenticator

    Google Authenticator, Google tarafından sunulan çift aşama doğrulamalı bir güvenlik uygulaması.
  • Battle.net Mobile Authenticator

    Battle.net Mobile Authenticator, Battle.Net hesaplarınıza ekstra koruma sağlayacak olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • LastPass

    Şifre yönetimi konusunda en iyi yazılımlardan olan LastPass'ın Android için geliştirdiği uygulaması.
  • Microsoft Authenticator

    Microsoft Authenticator (Microsoft Doğrulayıcı), Microsoft, Google, Facebook ve diğer çevrimiçi hesaplar için iki adımlı (aşamalı) doğrulama uygulaması.
  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.