League Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

League Chat ile Android cihazlarınızdan dünyanın her yanındaki League of Legends oyuncularıyla sohbete başlayabilirsiniz!

League Chat uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının, League of Legends arkadaş listelerinde bulunan kişilerle kolayca sohbet edebilmek için kullanabilecekleri mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Oldukça sade ve hızlı bir arayüze sahip olan uygulama, böylelikle oyun meraklılarının ilgisini çekecektir.

Oyununuza dair istatistikleri, lig durumunu, oyuna dair haberleri, replay paylaşma seçeneklerini ve pek çok diğer fonksiyonu da içerisinde barındıran uygulamada tek yapmanız gereken LOL hesabınızı kullanarak giriş yapmak. Uygulamanın Riot Games tarafından da onaylı olduğunu ekleyelim. Tabii ki sohbet için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

League Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

League Chat uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan League of Legends'taki arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz!

League Chat uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının League of Legends'ta edindikleri arkadaşlarıyla kolayca sohbet edebilmeleri için hazırlanmış bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve oyuna dair pek çok veriye de ulaşabileceğiniz uygulama, direkt olarak LOL hesabınızla giriş yapmanızı gerektiriyor.

Lig ve oyun istatistikleri, LoL'e dair en son istatistikler, replay paylaşma, arkadaş ekleme gibi pek çok önemli işlevi de içerisinde barındıran uygulama, tabii ki tüm bu işlevlerin çalışabilmesi için internet bağlantısını gerekli kılıyor. Riot Games tarafından onaylı olması ise uygulamanın yeterince güvenilir olduğunu bizlere gösteriyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Camfrog Video Chat

    Android cihazınızla en güzel sohbetlere katılabilmek için bu video chat uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • 9GAG Chat

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz 9GAG chat uygulamasıdır.
  • Chat Lock

    Chat Lock uygulaması ile Android cihazlarınızdaki mesajlaşma uygulamalarınıza sizden başka hiç kimse erişemeyecek.
  • Omlet Chat

    Omlet Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınızla güvenle mesajlaşabilirsiniz.
  • GIF Chat

    GIF Chat ile GIF animasyonlar aracılığıyla haberleşebilirsiniz