League of Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

League of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

League of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı maceraların yer aldığı oyunda gizli nesneleri açığa çıkarıyor ve farklı bulmacaları çözüyorsunuz.

Zevkli bir oyun olarak karşımıza çıkan League of Light, gizli nesneleri ortaya çıkarmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda farklı türden bulmacaları çözüyor ve özel yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve tüm nesneleri bulmalısınız. Macera dolu olan oyunda işinizi bir hayli zor. Binlerce gizli nesnenin yer aldığı oyunda mini oyunlar oynayabiliyor ve bulmalacarı da çözebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileeceğiniz harika bir oyun olan League of Light'ı mutlaka denemelisiniz. Mistik bir temada geçen oyunda çok eğleneceğinizi de söyleyebilirim. Zevkli bir deneyim sunan League of Light'ı sakın kaçırmayın.

Yüksek kaliteli görsellere ve kolay bir oynanışa sahip olan League of Light'ı mutlaka denemelisiniz. League of Light oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

League of Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
1.18 GB DOSYA BOYUTU

League of Light, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

League of Light, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunudur. Binlerce gizli nesneye sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika oyun olan League of Light, gizli nesneleri açığa çıkarıp farklı bulmacaları çözmeye çalıştığınız bir oyundur. Zorlu bulmacalara sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tüm nesneleri açığa çıkarmanız gerekiyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan League of Light, aynı zamanda bağımlılık yapıcı bir oyun diyebilirim. Zevkli kurgusu ve harika atmosferiyle herkesin denemesi gereken bir oyundur. Öte yandan oyunda farklı türde mini oyunlarda yer alıyor.  Eğer bu tarz bir oyun arayışındaysanız League of Light sizleri bekliyor.

Farklı maceraların yer aldığı oyunda gizli nesneleri açığa çıkarıyor ve farklı bulmacaları çözüyorsunuz. Ayrıca oyunda özel yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve tüm nesneleri bulmalısınız. Yüksek kaliteli görsellere ve kolay bir oynanışa sahip olan League of Light'ı mutlaka denemelisiniz. 

League of Light oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • God of Light

    God of Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Gleam: Last Light

    Gleam: Last Light, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Lost Light

    Lost Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Disney tarafından geliştirilen bir macera ve bulmaca oyunudur.
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Lara Croft: Guardian Of Light

    Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Pursuit of Light 2

    Pursuit of Light 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.