Leap Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Leap Day, devasa yaratıklar ve tuzaklarla örülü platformda ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.

Leap Day, hızlı ilerleyen platform oyunlarından keyif alanların kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan oyunda retro havası hakim. Atarinin meşhur olduğu dönemlere gidip nostalji yaşamak için harika bir seçim.

Oyunda basamaklardan oluşan dikey platformda ilerlemeye çalışıyoruz. Minik sarı ilginç görünümlü bir yaratığın tuzaklarla dolu platformda tepe noktaya ulaşmasına yardımcı oluyoruz. Küçük ama oldukça hareketli, kıvrak olan yaratığımızın önüne kendinden katbekat büyük yaratıkların yanı sıra ölümcül tuzaklar çıkıyor. Hayatta kalabilmek için sürekli hareket halinde olmamız gerekiyor.

Her gün yeni yaratıkların ve tuzakların eklendiği oyun oynanış yönünden basit gibi görünüyor. Tuzakları aşmak için tek yapmamız gereken doğru zamanda dokunmak. Tek parmakla rahatlıkla oynanabilen bu retro oyunu kesinlikle oynamanızı isterim.

Erkan Calp

Leap Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Leap Day, retro görsel ve seslere sahip aksiyon yüklü platform oyunu.

Leap Day, eski oyunlara özlem duyanlar için hem görsel hem de işitsel olarak etkileyen bir platform oyunu. Hız kesmeden oynamanız gereken iki boyutlu platform oyununda Japon çizgi filmlerinde görünen yaratıklara benzer bir yaratığın kontrolünü ele alıyoruz. Amacımız tuzaklarla örülü platformun tepe noktasına çıkmak.

Dikey ilerlenebilen platform basamaklardan oluşuyor ve her basamakta ayrı bir tehlike bizi bekliyor. Devriye gezen devasa yaratıkların yanı sıra zıplamamızı engelleyen kazıklar, değmesiyle bizi atomlarımıza ayıracak gibi duran zincire bağlı toplar platforma tırmanırken bizi karşılayan sürprizlerden bazıları.

Retro çizgileriyle eski oyuncular için nostalji yaşatan yeni nesil oyuncuların tepki verdiği oyunda tuzak ve canavarlar her gün güncelleniyor. Her gün ayrı bir bölümle karşılaşıyoruz da diyebiliriz. Keşke farklı karakterlerle de oynama şansı sunulsaydı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Leap On!

    Leap On!, orijinal müzikleri, değişen atmosferiyle dikkat çeken tek dokunuş arcade oyunu.
  • A Bad Day at the ZOO

    A Bad Day at the ZOO, goril ile birlikte gökyüzünden gelen Hindistan cevizi yağmuru ile mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Acer Leap Manager

    Acer Leap Manager uygulaması ile fitness bilekliğinizin kaydettiği verilere Android telefonunuzdan erişebiliyorsunuz.
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • White Day

    White Day mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Last Day on Earth APK

    Last Day on Earth Survival indirmesi ve oynaması ücretsiz hayatta kalma oyunudur.
  • Last Day Rules: Survival

    Last Day Rules: Survival İndir (Android Oyunu): PUBG Mobile, Fortnite gibi online multiplayer hayatta kalma oyunu
  • Last Day: Zombie Survival

    Eşsiz deneyim sunan bir zombi oyunu