Leap On!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Leap On!, orijinal müzikleri, değişen atmosferiyle dikkat çeken tek dokunuş arcade oyunu.

Leap On!, hızlı tempolu müzik eşliğinde oynadığımız arcade oyunu. Atmosferin sürekli olarak değiştiği Android oyununda merkezde duran salıncağa bağlı kalarak zıplayabilen bir karakteri kontrol ediyoruz. Amacımız; mümkün olduğunca fazla topa değerek puan kazanmak.

Grafiklerine bakıp ön yargıyla yaklaşmanızı istemediğim oyunlardan biri Leap On!. Boş zamanlarda açıp kafa dağıtmak için birebir, eğlence dolu bir arcade oyun. Gözleri olan minik bir topu kontrol ettiğimiz oyunda orta noktada duran salıncağa bağlı kalarak zıplamamız isteniyor. Dokunup basılı tutmamız karakterin zıplayışı için yeterli olurken, siyah şekillere değmemizle ölmemiz bir oluyor. Ayrıca sadece toplar üzerinde zıplayabildiğimiz hiç boş noktaya gelmememiz gerekiyor.

Topların artmasıyla zorluk seviyesini gösteren oyunda yüksek puan yapmanın püf noktası güçlendiriciyi temsil eden siyah objeleri toplamak. Yükseğe zıplama, tüm topları üzerimize çekme, kendimizi büyütme, dokunulmazlık gibi hayatta kalma süremizi uzatan çok sayıda güçlendirici var.

Erkan Calp

Leap On!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Leap On!, hareketli müziklerin eşlik ettiği eğlence dolu arcade oyunu.

Leap On!, belli bir alan içerisinde toplara zıplayarak ilerlediğimiz, dikey yönde oynanan arcade oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemiyle dilediğiniz yerde iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz eğlence dolu bir oyun.

Mobil oyunlarda görsellerden ziyade oynanışa önem veriyorsanız Leap On!’dan başınızı zor kaldıracağınızı söyleyebilirim. Oyunda amacınız; gözleri olan top formunda karakteri toplar üzerinde zıplatarak puan kazanmak. Merkez noktada salıncağa bağlı kalmak suretiyle zıplayabilen karakterin hiç durmaması gerekiyor. Sağa sola saçılan irili ufaklı toplara değmesini sağlamalısınız. Beyaz toplara rahatlıkla değebilirken siyah toplardan uzak durmalısınız. Ara sıra çıkan siyah objeler size ekstra yetenekler kazandırdığından önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Orbit Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Leap Day

    Leap Day, devasa yaratıklar ve tuzaklarla örülü platformda ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Acer Leap Manager

    Acer Leap Manager uygulaması ile fitness bilekliğinizin kaydettiği verilere Android telefonunuzdan erişebiliyorsunuz.
  • Leap A Head

    Tapınakta hapsedilen yılanı gizemli yollardan geçirin ve kurtulun.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu