Leapic Media Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
492 TOPLAM İNDİRME
9.53 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki ses ve video dosyalarının formatlarını dönüştürmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Leapic Media Converter programı çeşitli ses ve video formatlarını birbirine çapraz olarak da dönüştürmenize imkan tanıyan bir medya format dönüştürücüsü. Yani AVI olan bir videoyu kolayca MP3 haline getirebilir ve videoları müzik olarak da dinleyebilirsiniz.

Programın desteklediği çıktı formatları şu şekilde: M4A, 3GP, AAC, APE, AVI, MP3, OGG, MP4, F4V, FLV, MOV, MKV, VOB, WMA, WMV vb. Program aynı zamanda bünyesinde bir medya oynatıcısı barındırıyor ve hemen dönüştürülen dosyalara önizleme yapabiliyorsunuz. Bunun yanında dönüştürme profilinizi de ayarlayabiliyor ve böylece ince ayarları gerçekleştirebiliyorsunuz.

Çıktı boyutu ve görsel kaliteyi düzenleyebilmek, dosya boyutunu en iyi şekilde optimize etmek isteyen kullanıcılar için oldukça faydalı olacaktır. Hızlı bir yapıya ve kolay kullanılır bir arayüze sahip olan program ücretsiz olarak sunuluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Leapic Media Cutter

    Leapic Media Cutter, video ve ses dosyalarınızın formatlarını dönüştürüp istediğiniz yerden kesme işlemlerini rahatlıkla yapmanızı sağlayan yararlı bir program.
  • Jaksta Media Converter

    Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır
  • E-Z Media Converter

    E-Z Media Converter, popüler ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Quick Media Converter HD

    Quick Media Converter HD medya dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan kapsamlı bir format dönüştürme programıdır.
  • IceCream Media Converter

    IceCream Media Converter programını kullanarak video ve ses formatlarını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Media Converter Free

    Media Converter Free, medya dosyalarınızın formatları arasında dönüştürme işlemi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • AV Media AV Audio Converter

    AV Audio Converter ile ses dosyalarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz