Learn Python Programming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

Learn Python Programming, Python programlama dili öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android eğitim uygulaması.

Learn Python Programming, içerisinde barındırdığı 100'den fazla Python dili eğitimi ile birlikte Android telefon ve tablet sahiplerinin Python öğrenmesini sağlayan hem gelişmiş hem de oldukça başarılı ve ücretsiz bir Android eğitim uygulaması.

Python diline yani başlayacak olanlar için de uygun olan uygulama içerisinde tamamen elle hazırlanmış eğitimleri sizlere sunuyor. Profesyoneller ve konunun uzmanları tarafından hazırlanan eğitimler sayesinde Python programlama dilini tahmin ettiğinizden daha rahat ve hızlı şekilde öğrenebilmeniz mümkün. Fakat öğrenebilmek için belirli bir seviyede programlama dili biliyor olmanız da gerekiyor.

Python hakkında 50'den fazla videolu eğitim, 200'den falza program, 100'den fazla röportaj sorusu, 50'den fazla proje ve Python hakkında önemli notlar içeren uygulamayı hemen Android cihazlarınıza indirip, Python programlama dili öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Programming Hub

    Programlamaya merakınız varsa ve öğrenmek istiyorsanız Programming Hub uygulamasını Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.
  • C++ Programming

    C++ Programming uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan C++ programlama dilini kolayca öğrenebilirsiniz.
  • Learn Chess

    Learn Chess, nasıl satranç oynanacağını öğrenebileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir Android satranç eğitim uygulaması.
  • DW Learn German

    DW Learn German uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan Almanca öğrenebilmeniz mümkün.
  • Learn English for Beginners

    Learn English for Beginners, İngilizce öğrenmek isteyen fakat alt yapısı olmayan Android kullanıcılarına özel geliştirilen İngilizce eğitim ve pratik uygulaması.
  • Learn Italian

    Learn Italian, Android kullanıcılarının telefon ve tabletleri üzerinden kolay ve basit bir şekilde İtalyanca öğrnemesini sağlayan ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.
  • Codemurai - Learn Coding

    Temel seviye için programlama öğrenme programı Codemurai - Learn Coding 
  • Learn C++

    Learn C++, kullanıcılara C++ programlama dilini öğretmek amacıyla geliştirilmiş bir uygualmadır