LED Strobe

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
251 TOPLAM İNDİRME
0.62 MB DOSYA BOYUTU

LED Strobe, Android cihazlarınızı bir el feneri yada disko topu olarak kullanabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz Android uygulamasıdır.

LED Strobe, mini led ışıklardan oluşan görüntüsüyle Android telefonlarınızı bir el feneri yada disko topu gibi kullanma olanağı sunan başarılı ve pratik bir uygulamadır. Her Android telefonda mutlaka bulunması gereken uygulamalar arasında yer alan el feneri uygulamalarından bir tanesi olan LED Strobe, rakip uygulamalara göre biraz daha diyebiliri. Çünkü düz bir ışık sağlamak yerine yanıp sönen ve adeta bulunduğunuz ortamı diskoya çeviren özelliğe sahip.

Uygulamanın kullanımı son derece basit. Aç / Kapa komutu dışında ışıkların yanma sönme hızlarını yapabileceğiniz bir tuş bulunuyor. Bunun dışında herhangi bir kontrol tuşu yok. Evde elektrikleriniz gittiğinde yada karanlık bir odaya girdiğinizde hemen cebinizden telefonunuzu çıkartarak ortamı aydınlatabilirsiniz. Bunun dışında vede arkadaşlarınız ile parti veriyorsanız, karanlık odaları bu uygulama syaesinde disko gibi ışıklandırabilirsiniz. Yana sönen ışıkları ile gözleri alan uygulama tamamen ücretsiz. Bu nedenle mutlaka indirerek Android telefonlarınızda bulunmasını öneririm.

Uygulama Android 2.1 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlar ile uyumluluk göstermesine rağmen, tüm Android telefonlar üzerinde çalışmayabilir. Bu nedenle çalışmaz ise sorunun cihazınızdan kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super-Bright LED Flashlight

    Super-Bright LED Flashlight ücretsiz bir el feneri uygulamasıdır
  • El Feneri LED Pro

    Android için El Feneri LED Pro uygulaması Android telefonunuzu tek butonla bir el fenerine dönüştürmenizi sağlayan bir araçtır.
  • Brightest LED Flashlight

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizde bulunan flaş ışıklarını birer LED fener haline getirmek için bu uygulamanın özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
  • ASUS Fener

    Telefonunuzun LED ışığını ya da ekran ışığını el fenerine dönüştürebilirsiniz.
  • Tiny Flashlight + LED

    Mobil cihazınızı el fenerine dönüştürmeniz için hazırlanmış popüler Android uygulamasıdır.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır