Left Behind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Left Behind mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Left Behind farklı oyun türlerinin karışımı şeklinde hazırlanmış bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kulllanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Left Behind'da bir askerin yerine geçiyoruz. Zombi kıyameti patlak verdikten sonra ordu zombileri temizlemekle görevlendiriliyor; fakat zombilerin sayısı giderek arttığı için ordu başarılı olamıyor ve belli bölgelerde geri çekiliyor. Bizim birliğimiz geriye çekilirken bizi geride bırakmak zorunda kalıyor. Biz de hayatta kalarak birliğimize ulaşmaya çabalıyoruz.

Left Behind'da bir sonsuz koşu oyunu gibi kahramanımız sürekli koşuyor ve karşısına zombiler çıkıyor. Sağa ve sola kayarak ya da üstlerinden zıplayarak zombileri atlatabiliyoruz; fakat güçlü ve dev zombilerle de karşılaşıyoruz. Bu nedenle tabancalar, pompalı tüfekler, makinalı tüfekler, roket atarlar gibi silahları kullanarak tolumuzu açıyoruz. Ayrıca hava desteği çağırarak tank kullanmamıza da izin veriliyor.

Minecraft benzeri grafiklere sahip olan Left Behind kolay kontrolleri ile rahatça oynanabilen bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Left Behind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Left Behind mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Left Behind eğer zombi oyunu oynamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Left Behind'da hayatını kurtarmak için koşan bir askerin yerine geçiyoruz. Zombi kıyameti çıktıktan sonra ordu zombileri temizlemekle görevlendiriliyor. Fakat sayıca üstün olan zombiler bazı bölgelerde orduyu kçşeye sıkıştırıyor ve ordu geri çekilmek zorunda kalıyor. Kahramanımızın yer aldığı birlik geri çekilirken kahramanımızı unutuyor. Bize de kahramanımızı yönlendirerek kurtulmasını sağlamak düşüyor.

Left Behind'da kahramanımız bir yandan sürekli koşuyor, diğer yandan zombilerle savaşıyor. Sağa, sola kayarak ve zıplayarak yol alabiliyoruz. Basit engelleri ve zayıf zombileri bu şekilde atlatabilmekteyiz; fakat karşımıza dev ve güçlü zombiler de çıkıyor. Onları aşmak için ise silahlarımızı kullanıyoruz. Pompalı tüfekler, makinalı tüfekler, roket atarlar ve ağır silahlar kullanabileceğimiz silahlar arasında. Bunlara ek olarak hava desteği çağırabiliyor, tank kullanabiliyoruz.

Left Behind çok karmaşık bir oyun değil. Basit kontroller ve Minecraft benzeri grafikler Left Behind'ın ana özellikleri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Behind Zombie Lines

    Hayatta kalmak için, ölümsüzlüğe doğru koşmalısın.
  • Left to Survive

    Hayatta kalmak için ayrıl!
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • Left vs Right: Brain Training

    Left vs Right: Brain Training ile beyninizi sınırlarına kadar zorlayabiliyor ve beyin egzersizi yapabiliyorsunuz.
  • Left in the Dark

    Left in the Dark gizemli bir sır perdesini aramalaya çalıştığınız bir bulmaca oyunudur
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!