Legacy of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu büyülü bir dünyanın kapılarını siz oyunculara açan mükemmel bir rol yapma oyunudur.

Legacy of Heroes mobil oyununda batı kökenli büyülü bir dünyada yer alan eşsiz kahramanların tadını çıkaracaksınız. Rol yapma tarzında ilerleyen oyunda özgürce dolaşacağınız bir harita olması da oyun keyfini artırırken, dövüştükçe karakteriniz güçlenecek. Ayrıca küçük karakterleri ekibe dahil ederek de gücünüze güç katabilir ve oluşturduğunuz dev ailenin hakimi siz olabilirsiniz.

3 boyutlu grafikleriyle güzel bir atmosfer yaratılan oyunda hikayeyi de takip ederek oynarsanız gerçekten oyundan çok zevk alacaksınız. Keyifle oynayacağınız Legacy of Heroes mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Legacy of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sürükleyici yapısı ve sunduğu esrarengiz dünya ile kullanıcıların beğenisini toplayan bir tür rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, büyülü savaşçı karakterleri ve geniş haritasıyla gizemli bir dünyada özgürlük sunan rol yapma tarzında bir mobil oyundur.

Legacy of Heroes mobil oyununda 3 boyutlu grafiklerle yaratılan atmosfere bayılacaksınız. Fantastik oyunlardan keyif alan oyuncuların çok hoşuna gidecek olan oyunda geniş bir haritada özgürce dolaşabilir ve savaşabilirsiniz. Büyülü karakterlerinizi dövüştükçe geliştirecek ve güçlendireceksiniz. Hanedanınızın tek hakimi olup ailenizi genişletmeniz de mümkün. Hikaye bazlı ilerleyen oyunda olay örgüsüyle eş zamanlı olursanız gerçekten çok keyifli bir oyun deneyimi yaşayacaksınız. Heyecan dolu Legacy of Heroes mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle War: Legendary Heroes

    Savaş için yeni kahramanlar aranıyor, var mısın?
  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Wartide: Heroes of Atlantis

    Güçlü ordunuzu kurun, online savaşlara girin!
  • Heroes Of Havoc

    Heroes Of Havoc, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.
  • Mighty Party: Heroes Clash

    3 dakikalık dinamik PvP savaşlarında savaş ve rakibini arenaya göm.
  • 4Story - Age of Heroes

    Askerlerini topla ve savaşa hazırlan.
  • Rise of Heroes

    Kahraman ekibini kur ve savaşa başla.