Legendary Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,879 TOPLAM İNDİRME

Legendary Heroes MOBA türünde bir Android oyunudur

Legendary Heroes, Android işletim sistemlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve size LoL - League of Legends benzeri bir tecrübe yaşatacak olan bir MOBA oyunudur.

Legendary Heroes'da süper güçlere sahip kahramanların meydan savaşlarına tanık oluyoruz. Elbet ki her savaşta kahramanlar ortaya çıkacaktır; fakat bu kahramanların sadece bazıları efsanelere dönüşecektir. Legendary Heroes'da dünyanın her yanından kahramanlar bütün güçlerini göstermeye, en iyi takım olduklarını sergilemeye ve bir efsaneye dönüşme şansını elde etmeye çağrılıyorlar.

Legendary Heroes oldukça hızlı ve akıcı bir oynanışa sahip. Oyunun özel olarak tasarlanmış kontrol sistemi sayesinde oyun rahatça oynanabiliyor ve hızlı maçlar yapılabiliyor. Legendary Heroes stratejiyi ve gerçek zamanlı aksiyonu birleştiriyor. Oyunda farklı yeteneklere sahip kahramanları kontrol edebiliyoruz. Her kahramanın kendine has 4 adet özel yeteneği bulunmakta. Bu yetenekleri doğru zamanda ve doğru yerde kullanarak rakiplerimize üstünlük sağlıyoruz ve maçları kazanmaya çalışıyoruz.

Legendary Heroes'a belirli aralıklarla yeni kahramanlar ekleniyor ve oyunda sunulan içerik zenginleştiriliyor. Eğer MOBA oyunlarını seviyorsanız Legendary Heroes hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Legendary Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME
71.8 MB DOSYA BOYUTU

Legendary Heroes hızlı ve heyecan dolu bir arena oyunudur

Legendary Heroes, strateji ve gerçek zamanlı aksiyonu güzel bir şekilde birleştiren, iOS işletim sistemine sahip iPad ve iPhone'larınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz LoL benzeri bir MOBA oyunudur.

Legendary Heroes şu sözlerle herşeye giriş yapıyor:

"Her savaş kendine ait kahramanlara sahiptir...

Bu kahramanlardan bazıları efsanelere dönüşmektedir. "

Legendary Heroes bizi kıyasıya mücadelelerin yapıldığı dünya çapında savaşlara davet ediyor ve süper kahramanları kontrol etmemize imkan tanıyor. Oyun oldukça hızlı ve akıcı maçlara ev sahipliği yapmakta. Oyunun kontrolleri oldukça rahat bir şekilde oyunu oynamamıza izin veriyor. Oyunda kendine has yeteneklere sahip birçok farklı kahraman yer almakta. Bu kahramanlar 4 adet özel yeteneğe sahip ve bu yetenekleri maçlar sırasında doğru yerde ve doğru zamanda kullanarak rakiplerimizi alt etmemiz gerekiyor.

Legendary Heroes kaliteli grafiklere sahip. Oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor ve bolca eğlence sunuyor. Oyunda belli aralıklarla yeni kahramanlar eklenmekte ve oyuna zenginlik katılmakta. Legendary Heroes eğer bu tarzda oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecek bir seçenek olacaktır.

 

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Idle War: Legendary Heroes

    Savaş için yeni kahramanlar aranıyor, var mısın?
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Bloodline: Heroes of Lithas APK

    Bloodline: Heroes of Lithas Ask ile Android platformunda sürükleyici bir strateji deneyimi sizleri bekliyor.
  • Push Heroes

    Push Heroes, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz minimalist rpg strateji oyunu.
  • Epic Heroes War

    Epic Heroes War, ücretsiz olarak indirebileceğimiz kaliteli bir strateji oyunu.
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde kendi krallığınızı kuracağınız ve yöneteceğiniz ücretsiz bir strateji oyunudur.