Legends TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Legends TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Legends TD taktiksel bir oynanışı bolca aksiyonla birleştiren bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz tower defence - kule savunma oyunu türündeki bir mobil oyun olan Legends TD'de oyuncular fantastik bir dünyaya konuk oluyorlar. Kılıç ve kalkanın yanında büyü güçlerinin de kullanıldığı, ejderhalar ve devler gibi farklı yaratıkların yaşadığı bu fantasik dünyada topraklarını canavar saldırılarına karşı korumaya çalışan bir krallığı yönetiyoruz. Masum köylüleri canavarların saldırılarından koruyabilmek için okçuları, topları ve savunma kulelerini yerleştirerek düşman saldırısı karşısında ayakta durmaya çalışıyoruz.

Legends TD'de birçok farklı kahraman yer alıyor. Savaşları kazanarak farklı kahramanların kilitlerini açabiliyor ve ordumuza dahil edebiliyoruz. Bu kahramanlar sahip oldukları özel yeteneklerle bize savaşta avantaj kazandırabilmekteler. Düşmanlar bize dalgalar halinde saldırıyor. Bu dalgalar her seferinde daha da güçleniyor, bu nedenle kulelerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Düşmanları yok ettikçe düşen altın ile kulelerimizin saldırı gücünü artırabiliyoruz.

Legends TD içinde bölüm sonu canavarı savaşları da yer almakta. Farklı savunma kuleleri, farklı düşman türleri, farklı dünyalar Legends TD içinde bizi beklemekte. Oyun renkli grafiklere sahip. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Legends TD hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Legends TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Legends TD möobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Legends TD eğer tower defence - kule savunma oyunu türündeki oyunları seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Legends TD'de kendi krallığımızı korumaya çalışıyoruz. Krallığımız ani bir canavar saldırısıyla büyük tehlike altına giriyor. Bu tehlikeyi ortadan kaldırabilmek için ise savunma kulelerimizi yerleştiriyor, kahramanları göreve çağırarak ordumuzu savaş alanına sürüyoruz. Legends TD içinde askerlerimiz ejderhalar ve devler gibi canavarlara karşı savaşırken kılıç, kalkan, ok ve yay kullanabiliyorlar. Ayrıca büyülerimiz ateş, buz ve şimşek gücünü kullanarak canavarlarla mücadele edebiliyorlar.

Legends TD'de temel olarak savaş alanının kilit noktalarına savunma kullerimizi yerleştirerek düşmanlarımızı durdurmaya çalışıyoruz. Düşmanlar bize dalga dalga saldırıyorlar ve her dalgada daha da şiddetli bir şekilde üstümüze geliyorlar. Düşmanlarımızk arşısında farklı kahramanları kullanabiliyor ve bu kahramanların özel yetenekleri sayesinde avantaj kazanabiliyoruz.Sahip Düşmanları yok ettikçe toplayacağımız altınla savunma kulelerimizi geliştirebilmemiz mümkün.

Legends TD içinde birçok farklı kahraman, kule ve düşman türü yer alıyor. Oyunun grafikleri ise tatmin edici bir kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Shooter TD

    Alien Shooter TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Primal Legends

    Primal Legends, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir online strateji oyunudur.
  • StormBorn: War of Legends

    StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Bloons TD 5

    Android Bloons TD 5 ile farklı bir savunma oyunu sunuyor.
  • Castle Creeps TD

    Castle Creeps TD, krallığınızı kurtarma mücadelesi verdiğiniz kule savunma oyunu.
  • Classic TD - Tower Defense

    Classic TD - Tower Defense klasik eğlenceyi Android cihazlarınıza taşımaktadır
  • Skull Legends

    Kule Savunma ve FPS oynanışlarının bir arada olduğu Skull Legends, karikatürüstük grafiklerle dikkat çekiyor.