LEGO City My City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17,451 TOPLAM İNDİRME

LEGO City My City oldukça eğlenceli bir mobil oyundur

LEGO City My City ünlü oyuncak markası LEGO tarafından yayınlanan resmi bir LEGO oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz LEGO City My City bize LEGO evreninde bolca eğlence sunan bir yapımdır. Oyun birçok farklı türde oyunun bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Oyunun içerisinde kimi zaman bir yarış oyunu bulabiliyoruz kimi zamanda bir itfaiye simülasyonunu bulabiliyoruz.

LEGO City My City de yer alan mini oyunlar şunlardır:

Polis Görevleri:

Oyunda kimi zaman polis aracımıza atlayarak suçluları yakalamaya çalışıyoruz, kimi zaman da araba kovalamacasını bırakarak yaya olarak suçluları kovalıyoruz.

Yangın Söndürme Görevleri:

LEGO City My City'de şehirde çıkan yangınları söndürmek için itfaiye aracına atlıyoruz ve en kısa süre içerisinde olay yerine ulaşarak yangını söndürmeye çalışıyoruz

Sahil Güvenlik Görevleri:

Oyunda sahil güvenlik helikopterimize atlıyoruz ve deniz kazaları sonucu yardım bekleyen ve köpekbalıklarından kurtulmaya çalışan LEGO karakterlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz

Kargo Görevleri:

Oyunda bir kargo uçağını kontrol ediyoruz ve hava trafiğine dikkat ederek bize verilen kargoyu hava alanına yetiştirmeye çalışıyoruz

Yarış Görevleri ve Araba Çekme Görevleri:

LEGO City My City'de en yüksek hızı yapmaya çalıştığımız yarışlara katılabildiğimiz gibi kaza yapan araçları çekme görevlerine de katılabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

LEGO City My City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,473 TOPLAM İNDİRME

LEGO City My City ücretsiz bir LEGO oyunudur

LEGO City My City bize LEGO evreninde eşsiz bir eğlence yaşama imkanı sunan resmi LEGO oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimiz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir oyun olan LEGO City My City'de bir LEGO şehrinde geçen olaylar konu alınıyor. Bu şehir içerisinde farklı görevler alarak eğlenceye başlıyoruz.

LEGO City My City birçok farklı oyun türünün bir birleşimi halinde olan bir oyun. Oyunda kimi zaman polis aracına atlayarak suçluları kovalıyoruz, kimi zaman aynı işi yayan olarak yapıyoruz. Eğer yarıi oyunu oynamayı severseniz LEGO City My City'de en yüksek hızı yapmaya çalışabiliyor ve farklı arabaları kullanabiliyorsunuz. Kaza yapan araçları çekmek içinse çekici kullanarak trafiği açmaya gidebiliyorsunuz. Eğer itfaiye simülasyonlarını severseniz LEGO City My City hoşunuza gidecektir; çünkü şehrin farklı bölgelerinde çıkan yangınları söndürebilmek için itfaiye aracınıza atlayabiliyor ve yangını söndürmek için uğraş verebiliyorsunuz.

LEGO City My City'de görevlerimiz havada da devam ediyor. Oyunda gemi kazası sonucu denizde köpekbalıklarlıyla başbaşa kalmış insanları sahil güvenlik helikopteri ile kurtarmaya çalışmaktayız. Kargo görevlerinde ise kargo uçağımızla hava trafiğine dikkat ederek kargomuzu hava alanına bırakmaya çalışıyoruz.

LEGO City My City güzel grafikleri ve eğlenceli yapısıyla öne çıkarken ücretsiz olması oyuncuları sevindiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO City My City 2

    LEGO City My City 2 mobil cihazlarınızda oynayabilecveğiniz bir şehir kurma oyunudur
  • My Idle City

    Hayallerimizdeki şehri inşa etmeye çalışacağız.
  • Save My City

    Save My City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.
  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.