LEGO Creator Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
450 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Lego Creator Islands'ta Lego parçalarını kullanarak kendi tasarımlarımızı oluşturabiliyor ve yaratıcılığımızı konuşturabiliyoruz.

Lego Creator Islands, çocukların en sevdiği oyuncaklardan olan Lego’yu mobil cihazlarımıza taşıyor. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu oyunda tek limit hayal gücü!

Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda Lego parçalarını kullanarak dilediğimiz tasarımları yapabiliyoruz. Kendi adamızı kurabiliyor, zihnimizde tasarladığımız araçları Lego bloklarıyla inşa edebiliyoruz. İlk başta elimizde görece olarak daha sınırlı parça var. Bölümleri geçtikçe yepyeni parçalar açılıyor ve bu parçaları yeni tasarımlar yapmak için kullanabiliyoruz.

Oyunda eğlenceli ve canlı renklerin hakim olduğu grafiklere yer verilmiş. Ana tema Lego olduğu için modellemelerin çoğu köşeli bir yapıya sahip.

Genel olarak eğer Lego hayranıysanız ve Lego keyfini mobil cihazlarınızda tecrübe etmek istiyorsanız Lego Creator Islands’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

LEGO Creator Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

LEGO Creator Islands'ta Lego parçalarını kullanarak kendi adalarımızı inşa ediyoruz.

LEGO Creator Islands hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Özellikle Lego hayranlarının bayılacağı türden bir oyun olan Creator Islands’taki temel amacımız Lego parçalarını kullanarak kendi adamızı inşa etmek.

Oyunseverlere geniş çapta bir özgürlük seviyesi sunduğundan ötürü oyun kısa sürede tüketilmiyor. Ne kadar oynarsanız oynayın mutlaka deneyecek bir şeyler var. Bu nedenle uzun süre boyunca oynasanız bile sıkılmayacaksınız.

Oyunda farklı tipte bloklar mevcut. İlk başta sınırlı sayıda blok olsa da bölümleri geçtikçe yepyeni parçalar açılıyor. Böylece yeni tasarımlar deneyecek seviyeye geliyorsunuz. LEGO Creator Islands’taki tek limitiniz hayal gücünüz. Eğer siz de çocukların en sevdiği oyuncaklardan biri olan Lego’yu bir de mobil platformda denemek istiyorsanız bu oyun tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Juniors APK

    Blokları kullanarak çeşitli araçlar yaptığınız LEGO Juniors APK'da, hayal gücünüzü kullanın ve LEGO setlerinin kilidini açın.
  • LEGO DUPLO Train

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Lego oyuncak tren oyunudur.
  • LEGO® Juniors Quest

    Lego Juniors Quest çocukların severek oynayacağı oyunlardan bir tanesi.
  • Material Islands

    Material Islands uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda oldukça sevimli arkaplan resimlerine ulaşabilirsiniz.
  • Sprinkle Islands

    Sprinkle Islands oyunu ile adada çıkan yangınları hızlı bir şekilde söndürün hem eğlenin hem zekanızı geliştirin.
  • Battle Islands

    Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta ele geçirdiğimiz tropik adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz.
  • Hamster Islands

    Hamster Islands, küçük adaları geliştirerek kendi hamster ülkenizi oluşturmaya imkan sunan bir simülasyon oyunudur.
  • Sprinkle Islands Free

    Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz Sprinkle Islands Free, bağımlılık yapan bir zeka ve bulmaca oyunu.