LEGO Ninjago Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
16,924 TOPLAM İNDİRME

LEGO Ninjago Tournament, ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.

Turnuva şavaşlarında gerçek bir gladyatör gibi mücadele ettiğiniz LEGO Ninjago Tournament bu oyunda isminden de anlaşılacağı gibi LEGO karakterleriyle oynuyorsunuz. Yaklaşık 10 senedir oyun dünyasında hatrı sayılır bir yer edinmeye başlayan LEGO, hem kullanmış olduğu farklı IP seçeneklerinden yararlenarak hem de kendi kolekyonlarını işleyerek birbirinden eğlenceli oyunları piyasaya sürmeyi başardı. Bu oyunda da karşınıza çıkan aksiyon yüklü pakette erler meydanında vicdansızca savaşıyorsunuz ve rakibiniz kim olursa olsun kazanmak zorundasınız.

Ninjago televizyon dizisinden tanınmış karakterlerin çarpıştığı bu oyunda uzak doğu dövüş sanatlarını tehlikeli silahlarla bir araya getirip savaş sanatınızı pekiştirmeniz gerekiyor. Oynamış olduğunuz karakterler RPG oyunlarından alışık olduğunuz seviye atlama mekaniklerine tabii tutulurken edindiğiniz her ufak tecrübe karakterinizin daha güçlü olmasına katkıda bulunacaktır.

Oyun içerisinde başlangıçta temel karakterleri seçmeniz gerekiyorken zamanla Sensei Garmadon, Snike ve Mindroid gibi farklı karakterleri de açma şansınız oluyor. Ücretsiz ve eğlenceli bir oyun arayan Android telefon ve tablet kullanıcıları için LEGO Ninjago Tournament kaçırılmaması gereken bir oyun.

Alper Çetiner

LEGO Ninjago Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
771 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.

Turnuva usulü yapılan savaşlarda bir gladyatör profesyonelliğiyle vicdanınızı kenara atarak savaştığınız bir oyun olan LEGO Ninjago Tournament, adından da anlaşılacağı gibi, LEGO karakterleriyle oynadığınız bir oyun. 10 seneyi aşkın bir süredir oyun piyasasına farklı bir renk getiren LEGO, bu zaman içerisinde birçok eğlenceli oyunu bizlere takdim etmeyi başardı. Bu başarının arkasında ise kullanmış olduğu farklı IP hakları da var. Bu kez de aksiyon dolu bir oyun ile kazanmanın şart olduğu bir oyun ile karşı karşıyayız.

Ninjago televizyon dizisinin karakterleriyle dolu olan bu LEGO oyununda uzak doğu dövüş sanatınızı tehlikeli silahlarla bir araya getirip savaş sanatında üst noktaya ulaşmanız gerekiyor. Bunun bedeli ise başka savaşçılarla olan büyük mücadeleler olacak. İlk başşta size bazı temel karakterler sunulurken zaman içerisinde ensei Garmadon, Snike ve Mindroid gibi sevilen karakterler de açılacak.

Oynarken RPG benzeri bir dinamikle seviye atlayabiliyorsunuz ve kazanmış olduğunuz her tecrübe puanı karakterinizi güçlendiriyor. iPhone veya iPad kullanıyorsanız ücretsiz olan bu oyunu kaçırmamanızı öneririz. Mobil cihazlarda adrenalin yüklü oyunların sayısı az ve bu örnek onlardan bir tanesi.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Ninjago WU-CRU

    LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.
  • LEGO Ninjago: Skybound

    LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudeur
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • LEGO BIONICLE

    LEGO BIONICLE izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur