Let the Cat in

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

Let the Cat in ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Let the Cat in her yaştan oyun severin hoşuna gidebilecek bir bulmaca oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Let the Cat in'de dışarıda kalmış kedilerin hikayesi konu alınıyor. Küçük sevimli dostlarımız dışarıda bir süre gezindikten sonra eve döndüklerinde kapının kapalı olduğunu görüyorlar. Bize de kediciklere yardım ederek içeri girmelerine yardımcı olmak düşüyor. Bu iş için farklı eşyaları ve mekanizmaları kullanıyoruz. İlk iş olarak bu eşya ve mekanizmalar arasındaki ilişkiyi keşfediyoruz. Sonrasında oluşturduğumuz planı uyguluyoruz ve kedileri içeri almak için gerekli olan işlemleri gerçekleştiriyoruz.

Let the Cat in'de işimiz kedileri içeri almakla bitmiyor. Rahatlarına bir hayli düşkün olan kediler favori yerlerinde uyumaktan hoşlanırlar. Oyundaki kedilerimizin favori uyuma yerleri ise sepetleri. Kedileri evin içine aldıktan sonra onları sepetlerinin olduğu odaya doğru yönlendirmemiz de gerekiyor. Bu nedenle karşımıza yeni bulmacalar çıkıyor. Oyunun başında kolay olan bulmacalar oyunda ilerledikçe daha da zorlaşıyor.

Let the Cat in'de başarı kazandıkça kedilerimize yeni kıyafetler ve aksesuarlar alabiliyoruz. Oyunda birçok farklı kedi kişiselleştirme seçeneği mevcut. Let the Cat in'in grafikleri bilgisayarınızı çok yormayacak seviyede. Bu nedenle oyun eski bilgisayarlarda bile rahat bir şekilde çalışabiliyor. Let the Cat in'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1.5 GHZ işlemci
  • 2 GB RAM
  • Shader Model 2.0 destekli grafik kartı
  • DirectX 9.0
  • 500 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Let the Cat in

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Let the Cat in zorlu bulmacalar içeren bir mobil oyundur

Let the Cat in küçük sevimli kedilerin maceralarını konu alan bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Let the Cat in'de dışarıda bir süre gezdikten sonra eve döndüklerinde kapıyı kapalı bulan kediciklerin hikayesi konu alınıyor. Bize düşen görev ise kediciklerin eve girmesine yardımcı olmak. Bu iş için evin içindeki mekanizmaları ve eşyaları kullanarak bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Eşya ve mekanizmaların arasında ilişki kurduktan sonra planımızı uygulamaya geçiriyoruz. Zincirleme reaksiyonlar yaratıp kapıları açıyoruz ve kedileri içeri alıyoruz.

Let the Cat in'de minik sevimli dostlarımızı içeri aldıktan sonra işimiz bitmiyor. Rahatına düşkünlükleriyle tanınan kediler belli yerlerde uyumayı seviyorlar. Let the Cat in'de de bu yer yumuşak minderlerle kaplı sepetleri. Kedilerimizi sepetlerine yönlendirmek için odaların da kapısını açmamız gerekiyor. Bu sayede karşımıza yeni bulmacalar çıkıyor. Oyunun başlangıcında kolay olan bulmacalar giderek zorlaşıyor.

Let the Cat in'de başarı kazandıkça çeşitli ödüller kazanabiliyoruz. Farklı kedilerin kilidini açabileceğimiz gibi her kedi için farklı kostümlerin ve aksesuarların kilidini de açabiliyoruz. Yediden yetmişe her oyuncuya hitap eden Let the Cat in bolca eğlence sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hell Let Loose

    Hell Let Loose ile 2. Dünya Savaşı hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı. Hell Let Loose indirin ve tanklarla, toplarla savaşın.
  • Let's School

    Let's School, bir müdür olarak istediğiniz okulu tasarlayıp yönetme hakkı sunan bir simülasyon oyunudur.
  • Nyan Cat

    Nyan Cat adlı program sayesinde artık Nyan Cat masaüstünüzde.
  • Cat Compress

    Cat Compress ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • Cat's Catch

    Cat's Catch, sadece Windows 8 platformunda indirilebilir olan hem çocukların hem de yetişkinlerin oynarken keyif alacağı bir beceri oyunu.
  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, milyonların beğenisini kazanan popüler konuşan kedi Tom ile oyunlar oynayacağınız eğlenceli bir uygulama.
  • Nyan Cat Progress Bar

    Nyan Cat Progress Bar, kopyalama ve silme işlemlerini eğlenceli bir hale getiren başarılı bir eklentidir.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2, benzersiz bir hikayeyi zorlu bulmacalar ile birlikte keşfedebileceğiniz birinci şahıs bulmaca oyunudur.