Letroca Word Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Letroca Word Race, rakibimizi mümkün olduğunca fazla kelime bularak yenmeye çalıştığımız bir kelime oyunu.

Letroca Word Race, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kelime türetme oyunu ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Her yaştan oyunseverin büyük keyifle oynayabileceği bir oyun olan Letroca Word Race'te rakibimizden önce bitiş çizgisine ulaşmak için mümkün olduğunca fazla kelime türetmeye çalışıyoruz.

Uygulama marketlere şöyle bir göz attığımızda karşımıza çok sayıda kelime bulma oyunu çıkıyor. Fakat ne yazık ki bunların çok azı orijinal bir oyun deneyimi sunmayı başarıyor. Letroca Word Race bu konuda bir istisna yaratmayı başarıyor ve kelime bulma oyunu özelliklerini yarış oyunu dinamikleriyle birleştiriyor.

Letroca Word Race, sıra tabanlı bir oyun yapısına sahip. Rakibimizle sıralı olarak verilen harflerden kelime türetmeye çalışıyoruz. Ne kadar fazla kelime bulursak yarışı kazanma şansımız aynı ölçüde artıyor. Facebook ve Google arkadaşlarımız ile oynayabiliyor oluşumuz oyunun en iyi özellikleri arasında gösterilebilir.

Oyun farklı dil seçenekleriyle oynanabiliyor. Bu diller arasında İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve Portekizce mevcut. Eğer herhangi birisi üzerinde pratik yapmak istiyorsanız Letroca Word Race iyi bir tercih olabilir. Bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız Letroca Word Race'i mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Letroca Word Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
39.8 MB DOSYA BOYUTU

Letroca Word Race, kelime bulmaya dayalı bir yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Letroca Word Race, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kelime bulma oyunu olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyunda alıştığımız kelime oyunlarından epey farklı bir atmosfer yer alıyor.

Letroca Word Race'te mücadele eden oyuncular arasında adeta bir yarış ortamı oluşturuluyor ve bu şekilde eğlence katsayısı hatırı sayılır ölçüde artırılmış oluyor. Oyunda her kelime bulduğumuzda aracımız ilerliyor.

Asıl amaç bitiş çizgisine en önce ulaşan isim olmak. Bunun yegane yolu da verilen harflerin tümünü kullanarak kelimeler bulmaktan geçiyor. Sıra tabanlı bir oyun yapısına sahip olduğundan ötürü başarılı olabilmemiz için hızdan ziyade doğru kelimeleri bulmamız öngörülüyor.

Oyun İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Almanca ve Portekizce dillerinde oynanabiliyor. Dil konusunda pratik yapmak istiyorsanız Letroca Word Race iyi bir fırsat olacaktır.

Eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan Letroca Word Race, hem dil pratiği yapmak hem de keyifli vakit geçirmek isteyen oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Word Search Race

    Word Search Race, Android cihazlarınızda online da oynayabileceğiniz kelime bulma oyunu.
  • 4 Pics 1 Word: What's The Word

    4 Pics 1 Word: What's The Word, android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Word Monsters

    Word Monsters, Türkçe karşılığı olan kelime canavarlarının anlamını tam olarak taşıyan ve oynarken oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word, verilen 4 resim içindeki ortak noktadan yola çıkarak kelime tahmini yaptığınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Word Streak

    Word Streak'te mümkün olduğunca fazla kelime üretip en yüksek skoru toplamaya çalışıyoruz.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu