Let's Twist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Let's Twist, Android platformunda öne çıkan Türk yapımı arcade oyunları arasında.

Let's Twist, Türk yapımı minimal görsellere sahip arcade oyunları arasında ve Android platformunda oldukça popüler. Zamanın geçmek bilmediği durumlarda açıp kafa yormadan oynanabilecek harika bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan yerli arcade oyununda üzerimize düşen renkli nesneleri altta sıralı renklerle eşleştirmeye çalışıyoruz. Jöle, karanlık güçler, cüppe gibi hareketli nesnelerin sayısı ve düşüş hızları içinde bulunduğumuz bölüme göre farklılık gösteriyor. Başlangıçta tek en fazla çift nesneyi eşleştirmemiz gerekirken, ortalara yaklaştığımızda dört nesneyi eşleştirmemiz gerekiyor. Nesne sayısı çoğaldıkça hızımızı da artırıyoruz. Yavaş başlayan oyun refleks oyununa dönüşüyor.

Besteci Manu Shrine tarafından hazırlanmış harika müziklerin eşlik ettiği oyunun çevrimiçi yüzünde ödüllü mücadelelere katılıyoruz. Her gün düzenlenen meydan okumalar tekli oynamaya göre elbette çok daha zorlu geçiyor.

Erkan Calp

Let's Twist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Let's Twist, iOS platformunda Türk yapımı oyunlar arasında oldukça popüler.

Let's Twist, iOS platformunda Türk yapımı oyunlar arasında listeleniyor ve oldukça sevilen bir yapım. Ufak boyutlu olmasıyla düşük depolama alanına sahip iPhone ve iPad kullanıcılarının da rahatlıkla indirebileceği oyunda ilerlemek için oldukça hızlı düşünmeli ve hareket etmeli, aynı zamanda odak noktanızı kaybetmemelisiniz.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda amacınız jöle, karanlık güçleri temsil eden koca kafalar, elementleri alt tarafa sıralanmış renkli döner halkalar içerisine almak. Bunun için belli hızla düşen nesnelerin taşıdığı renklere dikkat edip buna bağlı döner halkaların yerini değiştirmeniz gerekiyor. Tabii ki bunu – oyunun ilk başında olmasa da – oldukça seri yapmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CATTCH

    CATTCH, Rop, Darklings, Let's Twist oyunlarıyla ünlü Türk geliştiricinin renkli platform oyunu.
  • Twist

    Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Let’s Zeppelin

    Let's Zeppelin tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her yaş kitlesine hitap eden eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Let it Goat

    Let it Goat! tamamen ücretsiz olarak sunulan ve özellikle refleks becerilerine dayalı dinamikleriyle dikkat çeken bir oyun.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu