Levitagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
21.2 MB DOSYA BOYUTU

Levitagram, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak muhteşem fotoğraf çekebilmenizi sağlamak için özel olarak geliştirilen etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

Levitagram, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en farklı ve kendine özgü fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesidir. Kullanıcılar uygulamayı kullanarak birbirinden güzel ve büyüleyici fotoğraflar oluşturabilirler. Uygulama adeta fotoğraflar üzerinde büyü yapmanızı sağlayarak sosyal medya platformları üzerinde arkadaşlarınızı şaşırtmanızı sağlar.

Uygulamanın temel özelliği, fotoğraf çektiğiniz kişileri havada uçuyomuş gibi göstermek. Diğer düzenleme uygulamalarına göre çok daha kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile kendinizi odanızda uçuyomuş gibi gösterebilirsiniz. Nerede ve ne zaman isterseniz havada uçuyo gibi görüneceğiniz fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Basit ve kullanıcı dostu arayüzü bulunan uygulama, kullanıcıların gerekli düzenleme ayarlarını öğrenebilmesi için ihtiyaçları olan eğitimi vermektedir. ayrıca uygulamanın sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu da oluşturulan fotoğrafları paylaşmanızı sağlamaktadır.

Genel olarak bakıldığında profesyonel bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Levitagram ile arkadaşlarınızı şok edecek fotoğraflar hazırlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama üzerinde herhangi bir kısıtlama da bulunmamaktadır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • BubbleFrame

    BubbleFrame ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve hem fotoğraf hem de video düzenlemeye imkan sağlamaktadır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • InstaVid

    InstaVid, hem fotoğraf hem de video desteği bulunan ücretsiz bir iOS kolaj uygulamasıdır.