Lewandowski: Euro Star 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Lewandowski: Euro Star 2016, yıldız futbolcunun imzalı tişörtlerini, toplarını kazandıran top sektirme oyunu.

Lewandowski: Euro Star 2016, Bayern Münih takımında forma giyen yıldız forvet Robert Lewandowski’nin resmi mobil oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda freestyle hareketler yaparak en iyisi olduğumuzu milyonlara göstermeye çalışıyoruz.

Euro 2016’nın öne çıkan isimlerinden Lewandowski’nin mobil oyununu ilk açtığımda basit bir top sektirme oyunu olduğu fikrine kapılmıştım ancak çok basit olmadığını oynadıkça öğrendim. Başlarda sadece ayak ve kafayla sektirme hareketini değişik şekillerde yaparak bölümü tamamlayabiliyoruz ancak ilerledikçe hareketler zorlaşmaya başlıyor ve freestyle hareketler yapmamız isteniyor.

Dokunuş hassasiyetinin önem kazandığı oyunda yarışmalara katılarak Robert Lewandowski’nin imzalı tişörtlerini, toplarını ve eşantiyonlarını kazanma şansı yakalıyoruz ki bu hiçbir futbol oyununda olmayan bir şey.

Erkan Calp

Lewandowski: Euro Star 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Lewandowski: Euro Star 2016, Bayern Münih'li yıldız futbolcu Robert Lewandowski'nin resmi mobil oyunu.

Lewandowski: Euro Star 2016, Bayern Münih takımında forvet mevkiinde görev alan yıldız futbolcu Lewandowski’nin mobil oyunu olarak iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir durumda. Freestyle hareketler sergileyerek puan toplamaya çalıştığımız oyunda Lewandowski’nin imzasını taşıyan ürünlere de – yarışmalara katılarak – sahip olabiliyoruz.

Euro 2016’nın konuşulan isimlerinde Robert Lewandowski’nin resmi mobil oyununda birbirinden zorlu freestyle hareketler yaparak dereceye girmeye çalışıyoruz. Başlangıçta kafada ve ayakla sektirme gibi çok basit hareketleri yapıyoruz. Puan kazandıkça hareketler zorlaşıyor ve tek oynamada bölümü geçmek mümkün olmayabiliyor.

Geliştiricinin belirttiği gibi konsol kalitesinde grafikler sunmasa da gayet kaliteli, göze hoş gelen görsellere sahip oyunda futbolcumuzu ritmik dokunuşlarla kontrol ediyoruz. Hareketlerin yapımı gösterildiğinden keşfetmemiz gerekmiyor.

Erkan Calp

Lewandowski: Euro Star 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Lewandowski: Euro Star 2016, freestyle efsanesi olmaya çalıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Lewandowski: Euro Star 2016, freestyle futbol ustası unvanını almaya çalıştığımız bir mobil oyun.

Euro 2016’nın dikkat çeken isimlerinden Lewandowski’nin resmi mobil oyunu ilginç şekilde Windows Phone platformunda da indirilmeye açılmış ve Windows 10 cihaza sahipseniz ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.

Robert Lewandowski’nin imzalı tişörtleri, toplarını kazanma fırsatı da sunan oyunda ilk başlarda ayak ve kafada sektirme gibi herkesin rahatlıkla yapabileceği hareketleri yapıyoruz. İlerledikçe yeni numaralar öğreniyor ve saha dışında şehrin belli başlı noktalarında performansımızı sergilemeye başlıyoruz. Amacımız hareketleri kusursuzca yaparak sıralamada yükselmek ve dünyada ilk sıraya yerleşmek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • UEFA EURO 2016 Official App

    UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • EU16

    EU16, Euro 2016 Fransa için özel hazırlanmış mobil oyunlardan biri.
  • Striker Soccer Euro 2012

    Striker Soccer Euro 2012, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasını konu alan yeni futbol oyunlarından biri.
  • Soccer Super Star APK

    Soccer Super Star APK, kolay kontrolleri ile dikkat çeken popüler mobil futbol oyunudur.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.