LG Cep Foto

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
569 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

LG Cep Foto uygulaması ile fotoğraflarınızı akıllı telefon ve tabletinizden düzenleyebilir ve yazdırabilirsiniz.

LG'nin akıllı telefon ve tabletler için özel olarak ürettiği yazıcı ürünü LG Pocket Photo için geliştirilmiş bir uygulamadır. LG Cep Foto yazıcınız ile birlikte kullanacağınız uygulama ile fotoğraf düzenleme ve yazdırma işlemlerinin mobil cihazınız üzerinden yapabilirsiniz.

Kolay kullanılabilirliği ve sade arayüzü ile dikkat çeken LG Cep Foto uygulamasını akıllı cihazlarınıza yükleyerek fotoğraflarınızı düzenleyebilir, karekodları rahatlıkla yazdırabilirsiniz. NFC ( Yakın Alan İletişimi) özelliği sayesinde fotoğraflarınızı zahmetsizce yazdırabilir ve paylaşabilirsiniz.

Fotoğrafları dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde bastırmanıza imkan tanıyan LG Cep Foto uygulaması, her seviyedeki kullanıcıya hitap etmektedir. Kolay anlaşılabilir simgelere dokunarak fotoğraflarınızın parlaklık, canlılık, kontrast değerlerini ayarlayabilir, fotoğraflarınıza karekod yerleştirerek sosyal mecralarda paylaşabilir, kolaj oluşturabilir ve tek dokunuşla yazdırabilirsiniz.

Android tabletler de uyumlu şekilde çalışan LG Cep Foto uygulamasını tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

LG Cep Foto

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

LG Cep Foto, fotoğraflarınızı iPhone ve iPad'inizden düzenlemenizi, paylaşmanızı ve yazdırmanızı sağlayan bir uygulamadır.

LG Electronics tarafından geliştirilen LG Cep Foto uygulaması ile fotoğraf düzenleme ve yazdırma işlemlerini iPhone ve iPad'inizden rahatlıkla yapabilirsiniz. Akıllı mobil yazıcısı Pocket Photo ile birlikte kullanılan uygulama sayesinde fotoğraflarınızı yanınızda taşıyabilir, dilediğiniz an yazdırabilirsiniz.

Akıllı telefon ve tabletiniz ile yakaladığınız fotoğrafları bastırmanıza imkan tanıyan LG Cep Foto (Pocket Photo) uygulamasını kullanmak son derece basittir. Açık tonların hakim olduğu arayüzü ile dikkat çeken fotoğraf uygulaması, fotoğraflarınızı rahatça düzenlemeniz ve yazdırmanız için gerekli tüm işlevlerini içerisinde barındırıyor. Fotoğraflarınızı renklerini istediğiniz gibi ayarlayabilmenin yanı sıra fotoğraflarınızı daha çekici kılacak harika kolajlar oluşturabilir ve tüm bunları yazdırabilir, dilerseniz paylaşabilirsiniz.

LG'nin kullanıcılara ücretsiz sunduğu Cep Foto uygulaması, çektiğiniz fotoğrafları dilediğiniz zaman arkadaşlarınızla paylaşmanız ve yazdırmanız için oluşturulmuş harika bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Insta Video Foto İndir

    Insta Video Foto İndir, adından da anlayacağınız üzere Instagram üzerinde beğendiğiniz fotoğraf ve videoları kolayca indirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Pixfect

    Pixfect, Android için fotoğraf filtreleme, efekt, foto montaj uygulaması.
  • EPIK - AI Photo Editor APK

    EPIK - AI Photo Editor APK'da, isterseniz yapay zekayı kullanarak kendi avatarlarınızı oluşturun, isterseniz de fotoğraflarınızı mükemmel bir şekilde düzenleyin.
  • LG Exposure

    LG Exposure başarılı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır
  • LG Cloud

    LG Cloud, tüm cihazlarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlayan bir uygulamadır.
  • Lenx

    Lenx isimli Android uygulamasıyla, cep telefonunuzda uzun pozlama yaparak eğlenceli ve sanatsal fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • İstanbul İzle (Live Cams)

    İstanbul İzle (Live Cams) ile İstanbul görüntülerini cep telefonunuzdan izleyebilirsiniz
  • Foto Magnet

    Foto Magnet uygulamasıyla fotoğraflarınızdan oluşan magnet siparişlerinizi verebilirsiniz.