LG Exposure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

LG Exposure başarılı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır

LG Exposure kullanıcılara fotoğraf birleştirme (çift pozlama) konusunda yardımcı olan bir mobil fotoğraf düzenleme uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz LG tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan LG Exposure ilk bakışta sadece LG mobil cihazlar için geliştirilmiş bir uygulamaymış gibi görünse de farklı markaların akıllı telefon ve tablet modellerini de destekleyen bir uygulama. LG Exposure temel olarak farklı fotoğraflarınızı kullanarak bu fotoğrafları aynı kare içerisinde birleştirmenizi mümkün kılıyor. Bu sayede ilginç çalışmalar ortaya çıkarabiliyorsunuz.

LG Exposure dilerseniz fotoğraf galerinizde kayıtlı olan fotoğraflar, dilerseniz uygulama aracılığıyla çekeceğiniz yeni fotoğraflar üzerinde çalışma yapabileceğiniz bir uygulama. Uygulama ile 2 fotoğrafı seçtikten sonra bu fotoğrafları birleştirmeden önce fotoğrafları düzenleyebilmeniz mümkün. Dilerseniz farklı fotoğraf filtreleri ile fotoğrafların renk ayarlarını tercihlerinize göre yapılandırabiliyor, dilerseniz maskeleme yaparak hangi fotoğrafın daha ön planda, hangisinin daha geri planda olabileceğini belirleyebiliyorsunuz.

LG Exposure kendi çalışmanızı kolayca paylaşmanıza imkan verirken diğer LG Exposure kullanıcılarının çalışmalarına göz atıp fikir elde edebilmenizi de mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LG Cloud

    LG Cloud, tüm cihazlarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlayan bir uygulamadır.
  • LG Cep Foto

    LG Cep Foto uygulaması ile fotoğraflarınızı akıllı telefon ve tabletinizden düzenleyebilir ve yazdırabilirsiniz.
  • Floating Bar LG V30

    LG V30'un yüzen çubuğunu telefonunuza taşıyın.
  • LG Backup

    LG Backup ile eski akıllı telefonunuzdaki verileri yeni LG telefon ve tabletinize kolaylıkla aktarabilirsiniz.
  • LG TV Remote-webOS

    LG TV Remote-webOS, webOS'lu yeni LG akıllı televizyonlar için uzaktan yönetim uygulamasıdır.
  • LG G2 HD Duvar Kağıtları

    LG G2 HD Duvar Kağıtları, LG G2 model android cihaz üzerinde ve diğer Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz birbirinden güzel HD duvar kağıtları bulunduran yararlı bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Lock Screen LG G3 Theme

    Lock Screen LG G3 Theme, kilit ekranınızda LG G3'ün kırmızı mavi dumanlı temasını kullanmak için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.