LG TV Remote-webOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,038 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

LG TV Remote-webOS, webOS'lu yeni LG akıllı televizyonlar için uzaktan yönetim uygulamasıdır.

LG TV Remote-webOS, webOS’lu LG akıllı televizyonunuzu telefon veya tabletinizden kontrol edebilmenizi sağlayan ücretsiz bir mobil uygulamadır. TV kanalları arasında geçiş yapma, uygulama başlatma, arama yapma, touch pad olarak kullanma gibi temel özellikler içermektedir.

LG’nin 2014 model akıllı televizyonlarında gördüğümüz webOS, akıllı tv kullanımını kolaylaştıran ve kullanıcılara eğlenceli bir deneyim yaşatan oldukça basit tasarlanmış bir işletim sistemi. LG TV Remote-webOS uygulaması da webOS üzerinde çalışan LG Smart TV’nizi mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan bir uygulama. LG’nin yeni tv’leri için tasarladığı bu uygulamayı yükleyerek tv kumandanız ile gerçekleştirdiğinizi pek çok işlev mobil cihazınıza da aktarılmış oluyor. TV’nizin sesini kontrol edebiliyor, kanal atlayabiliyor, kanalları favoriler listenize ekleyebiliyor ki bu da size en sık seyrettiğiniz kanallara daha hızlı erişim imkanı tanıyor. Kumandanın yanı sıra LG’nin Uygulama Mağazası’na aldığı tüm uygulamalara da erişebiliyoruz. Arama fonksiyonunun da sunulduğu uygulama ile LG TV’nizin sürümünü güncellemeniz de mümkün.

LG TV webOS Smart TV’niz ile mobil cihazınızın aynı WiFi ağında bağlı olduğundan emin olduktan sonra LG TV Remote-webOS uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. webOS kullanmayan daha eski bir LG Akıllı TV sahibi iseniz LG TV Remote uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir.

Erkan Calp

LG TV Remote-webOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,167 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

LG TV Remote-webOS uygulaması ile webOS'lu LG Akıllı TV'nizi mobil cihazınızdan yönetebilirsiniz.

LG TV Remote-webOS, webOS üzerinde çalışan LG Akıllı TV’ler için tasarlanmış bir uzaktan yönetim uygulamasıdır. 2014 ve daha yeni webOS’lu tüm LG Akıllı TV’ler ile uyumlu olan uygulama TV kumandasını kaybedenler, nereye koyduklarını hatırlayamanlar için basit ve ücretsiz bir çözüm.

Türkçe dil desteği ile gelen LG TV Remote-webOS ile webOS arayüzünü kullanan LG Smart TV’nizi ister telefon isterseniz de tabletinizden kolaylıkla yönetebilirsiniz. Bunun tek yapmanız gereken LG TV’niz ile mobil cihazınıza aynı kablosuz ağa bağlayarak birbirileriyle eşleştirmek. TV’nizi uygulamaya ekledikten sonra tv kumandası ile yaptığınız hemen herşeyi uygulama üzerinden basit dokunma hareketleriyle yapabilirsiniz. TV sesini açma/kısma, kanalları değiştirme, kanalları favorilere ekleme, menüler arasında geçme, arama yapma ve daha onlarca işlev uygulamada sunuluyor. Uygulamanın Türkçe olması tüm bunları rahatlıkla yapabilmenizi sağlıyor.

LG’nin webOS’lu Akıllı TV modelleri için geliştirdiği bu uygulamayı 3 aşama sonrasında kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Tabii ki herşeyden önce LG TV’niz ile iPhone veya iPad’inizin aynı ağa bağlı olduğundan emin olmanız gerekiyor. (Hem cihazınızın hem de telefon/tabletinizden aynı WiFi ağında olması son derece önemli, ufak ama atlanmaması gereken bir işlem.) Sonrasında arama simgesine dokunarak uygulamanın LG webOS Akıllı TV’nizi bulmasını bekliyorsunuz. Eşleştirmenin başarılı bir şekilde yapılabilmesi için onay vermeniz gerekiyor. Onayı verdikten sonra uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Eğer webOS kullanan bir LG Akıllı TV’niz yoksa LG’nin eski model televizyonları için tasarladığı LG TV Remote uygulamasını yüklemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LG TV Remote

    LG TV Remote, Android cihazınızla TV’nizi kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Smart TV Remote

    Smart TV Remote ile telefonunuzu Samsung televizyonunuzun kumandası olarak kullanabilirsiniz
  • Remote Control for TV

    Remote Control for TV uygulaması ile akıllı telefonunuzu televizyon kumandası olarak kullanabilirsiniz.
  • Beko TV Remote

    Beko TV Remote, Android mobil cihaz üzerinden Beko akıllı televizyonları yönetme uygulaması.
  • WD TV Remote

    WD TV Remote uygulamasıyla WD TV aygıtlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Philips TV Remote

    Philips TV Remote, Android işletim sistemli Philips Smart TV'nizi Android cihazınızdan kontrol etme kolaylığı sunuyor.
  • SAMSUNG TV & Remote

    SAMSUNG TV & Remote, Samsung Smart TV'ler hakkında bilgi alabileceğiniz, televizyonunuzu Android cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama.
  • Android TV Remote Control

    Android TV Remote Control, Android TV'nizi mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan bir Google uygulamasıdır.