Lifeline 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Lifeline 2, heyecanlı bir maceraya dahil olup tüm kararları sizin vereceğiniz eğlenceli ve kaliteli bir Android oyunu.

Lifeline 2, gerçek zamanlı hikaye oyunları oynamaktan hoşlanan Android'ciler için çıkarılan Lifeline adlı oyunun ikinci versiyonu. Oyunun kalite kokan ilk serisine göre çok daha fazla geliştirilen ve optimize edilen ikinci serisinde yine bir maceraya çıkacak ve macera boyunca tüm önemli kararları siz vereceksiniz. Verdiğiniz kararlara göre de oyunun gidişatı değişecek.

İlk oyunda yardım ettiğimiz Taylor'dan sonra bu oyunda da Arika ile tanışıyoruz. Ailesini ve kaybolan erkek kardeşini bulmaya çalışan Arika'ya vereceği kararlarda yardımcı olmak ise sizin göreviniz. Amacına ulaşmak isteyen Arika ilerledikçe vermeniz gereken kararlar ve tamamlamanız gereken görevler ortaya çıkacak.

Kendisine özgü olarak yapılan 28 dakikalık müziği ve özgün hikayesi ile oyuncuları kendinden geçiren Lifeline 2'nin tek olumsuz yanı olarak ücretli olmasını gösterebilirim. Eğer serinin ilk oyunu Lifeline'ı oynamadıysanız onunla başlayarak daha anlamlı oynayabilirsiniz. Ayrıca Lifeline şu an indirimdie. Lifeline incelememize gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Barış YANIK

Lifeline 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Lifeline 2, hikayesiyle sürükleyici bir yapım ve iOS cihazlarınızın yanı sıra Apple Watch'unuzdan oynayabiliyorsunuz.

Lifeline 2, iPhone ve iPad’inizin yanı sıra Apple Watch’unuzda oynayabileceğiniz hikayesiyle sürükleyici bir macera oyunu. 28 dakika süren orijinal müzikleriyle atmosferi içerisine çekmeyi başaran yapımda Arika adında intikam ateşiyle yanıp tutuşan genç bir bayana seçimlerimizle yardım ediyoruz.

Seri haline gelmiş dünya genelinde en çok oynanan macera oyunları arasında kendisine yer bulan Lifeline 2’de gerilim dolu hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu sefer kararımızla etkilemeye çalıştığımız karakterimiz ailesinin intikamını almak ve uzun süredir kayıp erkek kardeşini bulmak için ölümcül bir arayış içerisinde olan genç bir bayan: Arika, Kararlarımız onu hayatta tutmak ve kaderiyle yüzleşmesinde yardımcı olmak adına çok mühim.

Oyunun çekici noktası hikayesinin gerçek zamanlı ilerliyor olması. Arika görevlerini tamamlarken sürekli olarak sizi haberdar ediyor ve mesaj bırakıyor. Arika’nın hayatını etkileyen kararları oyun esnasında, kilit ekranından veya Apple Watch’unuzdan verebiliyorsunuz. Oyun sonlandığında hikayenin başına dönüp farklı seçimlerle oynamak, dolayısıyla farklı sonlar görmek mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lifeline

    Lifeline, vereceğiniz kararlar ile oyundaki karakterin ölümle yaşam arasında gidip gelmesini sağlayacağınız başarılı bir Android macera oyunu.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Order & Chaos 2

    Order & Chaos 2 yüksek kaliteli bir mobil RPG oyunudur
  • Tough Jumping 2

    Harika bir macera platform oyunu
  • Gunspell 2

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Super Evolution 2

    Super Evolution 2 mobil oyununda yüzlerce anime karakterinin yer aldığı ve kendi stratejinizi yansıtabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Zen Koi 2

    Zen Koi 2 mobil oyununda Asya mitolojisinin deniz canlısı Koi'leri Dragon'lara dönüştürmenin heyecanını yaşayacaksınız.
  • Death Park 2

    Death Park 2 Android korku oyununda korkunç palyaço ve canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.