Lifeshot

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Lifeshot'ta çektiğimiz fotoğrafları özel konseptler doğrultusunda diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyoruz.

Lifeshot, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz, farklı konseptiyle ilgi çeken bir fotoğraf paylaşım platformu olarak düşünülebilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama, kullanıcılarına çevrelerindeki dünyayı olduğu gibi, hiçbir ek müdahale olmadan paylaşma şansı veriyor.

Bilindiği gibi fotoğraf paylaşımı dendiği zaman akla ilk olarak Instagram geliyor. Fakat Instagram'da paylaşılan fotoğrafların birçoğu filtreler ve efektler ile müdahale edildikten sonra paylaşılıyor. Lifeshot ise bu konuda biraz daha ilginç bir yol izliyor.

Lifeshot üzerinde paylaşılan fotoğrafların tümü oriijnal; yani hiçbir filtre kullanılmadan paylaşılıyorlar. Uygulama üzerinde sık sık Lifeshot etkinlikleri düzenleniyor. Söz konusu etkinliklere davet yoluyla katılabiliyoruz. Bazı davetler özel oluyor ve dolayısıyla belirlenen kişiler katılabiliyor. Açık etkinlikler ise herkese açık olarak düzenleniyor.

Bu etkinliklere katılarak uygun fotoğraflar çekip paylaşıyoruz. Fakat etkinliklerin belirli bir süresi var. Dolayısıyla hem hızlı olmalıyız hem de etkinliğin ana konseptine uygun görseller yakalaıp paylaşmalıyız. Bir nebze oyun gibi ilerliyor ve epey keyifli. Yaratıcılığı tetikleyen bir yapısı da var.

Fotoğraf çekmeye merakınız varsa, yaratıcılığınıza güveniyorsanız Lifeshot'a göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Lifeshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Lifeshot, fotoğraf çekmekten keyif alanların mutlaka denemesi gereken bir sosyal medya aracı.

Lifeshot, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğimiz bir fotoğraf paylaşım platformu olarak tanımlanabilir.

Instagram'dan farklı bir karaktere sahip olan bu uygulama üzerinde paylaşılan fotoğrafların ilginç bir ortak özelliği var. Hepsi tamamen orijinal ve hiçbir filtre barındırmıyorlar. Bu da uygulamayı daha doğal kılan unsurlar arasında.

Kullanıcılar arasında ilginç bir ağ kuran Lifeshot üzerinde sık sık etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler daima belirli temalar ve konseptler çerçevesinde şekillendiriliyorlar. Davet edildiğimiz etkinliklere katılarak, konsepte uygun fotoğraflar çekip paylaşmamız gerekiyor.

Fakat işi biraz daha zorlu ve keyifli kılan bir detayımız daha var. Etkinlikler kısa süreliğine düzenleniyor. Yani herhangi bir etkinliğe katıldığımız zaman konsepte uygun fotoğrafları hızlı bir şekilde çekip paylaşmamız gerekiyor. Bu yönüyle kullanıcıların yaratıcılıklarını geliştirdiğini söyleyebilirim.

Eğer siz de fotoğraf çekmeye meraklıysanız ve bu hobinizi paylaşabilecğeiniz bir topluluk arıyorsanız Lifeshot'a mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında