Light Shadow Racing Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME

Light Shadow Racing Online, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çevrimiçi drag yarışı oyunu.

Light Shadow Racing Online, gerçek zamanlı düzenlenen drag yarışlarına katıldığımız lisanslı spor arabalarla yarışma fırsatı sunan kaliteli bir yarış oyunu. Android platformunda ücretsiz ve de ufak boyutlu yarış oyunlarıyla kıyasladığımız vakit görsel açıdan öne çıkmasa da içerik yönünden fark atıyor.

İnternet bağlantısı gerektiren drag yarışı oyununda BMW, Chevrolet, Ford, Subaru, Renault gibi dünyanın önde gelen üreticilerinin imzasını taşıyan 20’den fazla spor arabayı altımıza çekip online yarışlara katılıyoruz. Yarışçıların gerçek kişilerden olması ve oyuncularla sohbet edebiliyor olmamız, kulüplere katılıp modifiye konusunda öneriler alabilmemiz oyunun farklı yanları arasında.

Aracımızın kontrolünü sağlamak için özel bir çaba sarf etmemiz gerekmiyor. Motoru yakmadan kalkış yapma, doğru zamanda vites atma dikkat etmemiz gereken önemli unsurlar arasında. Kafa kafaya giderken nitroyu köküne kadar kullanıp birinci tamamlamak ta yapabildiğimiz tek çılgınlık.

Erkan Calp

Light Shadow Racing Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Light Shadow Racing Online oyununda gerçek zamanlı drag yarışlarına katılıyorsunuz.

Light Shadow Racing Online, gerçek oyunculara karşı yarıştığımız, kendi kulübümüzü kurup oyuncularla sohbet edebildiğimiz çevrimçi drag yarışı oyunu. Ufak boyutlu olmasına karşın görsel yönden beklentileri fazlasıyla karşılayan oyun içerik yönünden de sınıfta kalmıyor.

iPhone ve iPad’de ücretsiz oynanabilir onlarca drag yarışı oyunu var ancak Light Shadow Racing Online gibi hem grafikleriyle hem oynanışıyla hem de içeriğiyle etkileyici üstüne üstlük eski cihazlarda da akıcı sürüş deneyimi sunanına rastlamak pek mümkün değil.

Düzenlenen tüm yarışlar gerçek zamanlı ve rakiplerimiz yapay zeka yerine çok iyi yarışan, hatamızı affetmeyen gerçek yarışçılardan oluşuyor. 20’den fazla lisanslı spor arabalar arasından seçimimizi yapıp arka sokaklarda performansımızı sergiliyoruz. Sokak yarışçıları arasına girip sokakların hakimi olmak elbette kolay olmuyor.

Oyunun kontrol sistemi ise oldukça basit. Arabaları yandan görüyoruz ve tek yaptığımız vites atmak. Doğru zamanda vites atmak kadar kalkış ta çok önemli. Tabii ki birden hızlanmamızı sağlayan nitromuz mevctu ancak kalkışı kötü yaparsanız nitro da kurtarmıyor ve ucu ucuna yarışı kaybedebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Limbo Racing - Shadow Stunts

    Limbo Racing - Shadow Stunts heyecan dolu bir yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • Built for Speed: Racing Online

    Built for Speed: Racing Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Assoluto Racing APK

    Assoluto Racing APK Android araba yarışı oyununda gerçek oyunculara karşı online drift ve klasik yarışlarda mücadele ediyorsunuz.
  • Paper Racer - Online Racing

    Paper Racer - Online Racing, silahlarla donatılmış araçlarla online yarışlara katıldığınız ücretsiz Android oyunu.
  • Custom Club Online Racing 3D APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Custom Club Online Racing 3D APK'da, gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşayın ve araçlarınızı özelleştirin.
  • MaxUp : Multiplayer Racing

    Arkadaşlarınızla kıyasıya yarışabileceğiniz bir online yarış oyunu
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.