LIL' KINGDOM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Lil' Kingdom, başarılı bir mobil oyun firması olan Glu Mobile tarafından geliştirilmiş ve milyonlarca insan tarafından indirilip oynanmış bir simülasyon ve krallık kurma oyunudur. Kendi büyüleyici yeraltı krallığınızı kurup büyütmeniz gereken bu eğlenceli oyunu Android cihazlarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Bu oyunda yeraltına doğru derinlere kazmalı, kendi büyüleyici kalenizi inşa etmeli ve bunu çalışkan vatandaşlarla doldurmalısınız. Eğer oynadıysanız Tiny Tower isimli oyuna hayli benzerlikler gösterdiğini söyleyebiliriz. Çeşitli tiplerde insanların olduğu oyunda hepsinin kendine özgü özellikleri var.

Oyunda bölümleri ve görevleri tamamlamalısınız fakat bunun için insanların verdiğiniz görevleri tamamlamasını beklemeniz gerekiyor. Eğer sabırsız bir insansanız ve hızlı ilerleyen oyunları seviyorsanız bu oyun size göre olmayabilir.

Tiny Tower'dan farklı olarak bu oyunda örneğin mini bebek ejderhalar yetiştirebilirsiniz. Bu ejderhalar da yine görevleri tamamlamanıza yardım edecektir. Size verilen görevleri zamanında tamamlayabilirseniz ek koleksiyon ürünleriyle ödüllendiriliyorsunuz.

Oyunun grafikleri de çok hoş görünüyor. Bir çok mini animasyon ve hayli detaylandırılmış hareketlerle herşeyi çok iyi bir şekilde görebiliyorsunuz. Aynı şekilde sesler de grafiklere eşlik ediyor ve oyunu daha da fazla oynanabilir kılıyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

LIL' KINGDOM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
78.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

iOS cihazlarınızda oynamak için eğlenceli bir simülasyon oyunu arıyorsanız Lil' Kingdom tam size göre. Tiny Tower oynadıysanız aşina olduğunuz bir oyun tarzına sahip ve çok fazla benzerlik içeriyor. Oyunda amacınız yeraltını kazıp derinlere kendi krallığınızı inşa etmek.

Krallığınızı inşa ederken içini kendi vatandaşlarınızla dolduruyorsunuz. Oyunda çeşitli türlerde insan var ve hepsinin kendine özel özellikleri var. Ayrıca bazı bölümler var ve bunları insanlarınızla birlikte bitirmeniz gerekiyor fakat belli bir süre limiti yok. Yani bu da demek oluyor ki görevlerin tamamlanması için belli süreler beklemek gerekiyor. Bu da bazen sıkıcı olabiliyor ama eğer arada sırada bakabileceğiniz bir oyun istiyorsanız sevebilirsiniz.

Oyunda ayrıca bebek ejderhalar üretebiliyorsunuz ve bu da oyuna farklı bir renk katmış. Bu ejderhalar da size kaynak sağlama konusunda yardımcı oluyor. Ayrıca kaledeki prenses tarafından size verilen görevleri zamanında tamamlayabilirseniz bazı koleksiyon parçalarıyla ödüllendiriliyorsunuz.

Oyundaki eğlenceli animasyonlar da oynanabilirliği arttıran elementlerden. Ayrıca grafikler o kadar ince düşünülmüş ki her şeyi detaylı olarak görebiliyorsunuz. Eğlenceli bir simülasyon oyunu diyebileceğimiz Lil' Kingdom'u indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grow Kingdom

    Harika deneyim sunan bir savunma oyunu
  • Maritime Kingdom

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şehir yönetimi oyunudur.
  • Kingdom Adventurers

    İşgale uğrayan topraklarınızı geri almak için aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Idle Kingdom Builder

    Kendi köyünüzü kurabileceğiniz ve farklı alanlarda üretim yaparak para kazanabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Kingdom Two Crowns APK

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mikro strateji oyunu olan Kingdom Two Crowns APK, grafikleri ve hikayesiyle öne çıkıyor.
  • Kingdom Wars APK

    Kingdom Wars APK Android için kule savunma oyunudur. Hızlı kule savunma oyunlarından Kingdom Wars'da orklara karşı kalenizi savunuyorsunuz.
  • Car Salon Kingdom

    Car Salon Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba tamir etme oyunudur
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.