Linda Brown: Interactive Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Linda Brown: Interactive Story, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir oyundur.

Linda Brown: Interactive Story, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hikaye oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bu oyunda gizemli bir hikayenin içerisine giriyorsunuz.

Hikaye tabanlı oyun sevenlerin mutlaka denemesi gereken Linda Brown: Interactive Story, farklı hikayesi ve hoş grafikleriyle dikkatimizi çekiyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda hem keyifli zaman geçirebiliyor hemde gizemli bir hikayeyi okuyabiliyorsunuz. Romantizm temalı hikayede yaptığınız seçimlere göre hareket etmeniz gerekiyor. Suç, gizem ve aşk gibi temel konuları bulabileceğiniz oyundan son derece keyif alıyorsunuz. Kendi hikayenizi şekillendirebileceğiniz Linda Brown: Interactive Story'i sakın kaçırmayın. Özellikle kızların beğenerek oynayabileceği bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Linda Brown: Interactive Story oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Murat İşçi

Linda Brown: Interactive Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
152 MB DOSYA BOYUTU

Linda Brown: Interactive Story, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir oyundur.

Linda Brown: Interactive Story, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda keyifli zaman geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olan Linda Brown: Interactive Story, farklı türdeki hikayeleri ve olaylarıyla ön plana çıkıyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda seçimlerinize göre şekillenen bir hikayenin içerisine giriyor ve keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Romantizmin ve suçun tavan yaptığı oyunda gizemli olayları çözmeye çalışıyorsunuz. Merak duygusunu tetikleyen oyunda bir hayli eğleniyorsunuz. Özellikle kızların beğenerek oynayabileceği oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer hikaye tabanlı oyunlardan zevk alıyorsanız Linda Brown: Interactive Story mutlaka telefonunuzda olması gerekiyor. Tamamı el çizimi renkli grafikleriyle de dikkat çeken bu oyunu sakın kaçırmayın.

Linda Brown: Interactive Story oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • A Slime Story

    Klişe RPG hikayelerinden sıkılan herkes için ücretsiz olarak indirilen A Slime Story ilginç gelecektir.
  • Colopl Rune Story

    Colopl Rune Story, anime çizgi film karakterlerinin yer aldığı aksiyon rpg oyunu.
  • Minecraft: Story Mode APK

    Minecraft: Story Mode (APK), mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Restaurant Story

    Restaurant Story, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu.
  • Crazy Love Story

    Crazy Love Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz evlendirme oyunu.
  • ZOE: Interactive Story

    Android cihazınızda sürükleyici bir simülasyon oyunu oynamak istiyorsanız, Zoe: Interactive Story tam size göre.