Line Maze Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Labirent çözmeye çalıştığınız oyunda basit ve keyifli bir deneyim yaşıyorsunuz.

Oyuncuları düşünmeye sevk eden bir oyun olarak karşımıza çıkan Line Maze Puzzles, bağımlılık yapıcı kurgusu ve zorlu bölümleriyle karşımıza çıkıyor. Mükemmel bir beyin simülasyonu olarak nitelendirebileceğimiz oyunda zihin egzersizi yapabiliyor ve düşünce gücünüzü tetikleyebiliyorsunuz. Her yaştan bireye hitap eden oyunda labirenti çözmeli ve her kareyi birbiriyle bağlamalısınız. Onlarca farklı çözüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Kolay ve sade bir arayüze sahip olan oyunda farklı zorluk seviyelerinde oyun imkanı da buluyorsunuz. Birbirinden zorlu 1000'den fazla bölüme sahip olan Line Maze Puzzles'ı sakın kaçırmayın.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beyin egzersizi olarak dikkat çeken Line Maze Puzzles'ı her zaman oynayabiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda çok zorlanıyorsunuz. Öte yandan oyunun animasyonlar bakımından 1 adım geride kaldığını söyleyebilirim. Bazı animasyonlar fazla göze çarpabiliyor.

Line Maze Puzzles oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Line Maze Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Line Maze Puzzles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Line Maze Puzzles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir labirent oyunudur. Oyunda kareleri birleştirmeye çalışarak labirentleri tamamlıyor ve inanılmaz bir deneyim yaşıyorsunuz.

Birbirinden zorlu yüzlerce labirente sahip bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Line Maze Puzzles, bağımlılık yapıcı kurgusu ve basit arayüzü ile ilgimizi çekiyor. Oyunda birbirinden zorlu bölümleri geçmeye çalışıyor ve dünya çapındaki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda parmağınızı kaydırarak kareleri birleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu işi yapmak sandığınızdan biraz daha zor. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda farklı zorluk seviyeleriyle de oynama imkanı bulabiliyorsunuz. Bir hayli zor olarak nitelendirebileceğim oyunda işiniz kolay değil. Beyninizi zorlayacak Line Maze Puzzles'ı mutlaka denemelisiniz.

Can sıkıntınızı giderebilecek ve aynı zamanda sizleri de düşünmeye sevk edecek olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Son derece eğlenceli olan Line Maze Puzzles'ı sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunda bazı can sıkıcı noktalar da yer alıyor. Bazı animasyonlar göze fazla batıyor diyebilirim ancak oyunda harika bir deneyim yaşıyorsunuz.

Line Maze Puzzles oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kids Puzzles

    Kids Puzzles çocuklar için hazırlanmış olan bir bulmaca oyunu.
  • Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu
  • Puzzles with Matches

    Puzzles with Matches tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli ve zihin yoran bir bulmaca oyunudur.
  • My Chess Puzzles

    My Chess Puzzles, rakibinizi belli hamle sayısında mat etmenizi isteyen satranç bulmaca oyunu.
  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Train Maze 3D

    Train Maze 3D karşımıza kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.