LINE Pokopang

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

LINE Pokopang, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayarak saatlerce keyifli vakit geçirebileceği eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız, LINE Pokopang sizin için en iyi tercihlerden bir tanesidir. Popüler mesajlaşma uygulaması LINE ile aynı geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunda, en az 3 aynı renkli bloğu eşleyerek hepsini bitirmeli ve bölümleri geçmeye çalışmalısınız. Oyundaki Pembe tavşan ve arkadaşlarını sizin yardımınız için beklemektedir.

Pembe tavşana yardım edebilmek için aynı renkli en az 3 bloğu eşlemeye çalışmalısınız. Aynı zamanda 3'den daha fazla bloğuda eşleyebilirsiniz. 3'den fazla sayıda bloğu eşleme yaptığınızda sürpriz güçlendirme özellikleri kazanıyorsunuz. Bu özellikleri kullanarak oyunda kendinize avantaj sağlayabilirsiniz. Oyunun en güzel yanlarından biri ise, benzer türdeki bulmaca oyunlarında daha önce görülmeyen blokların renk değiştirmesi. Oyunun zorluk seviyesini arttırmasına rağmen oldukça eğlenceli bir özellik olan renk değiştirme, bölümler içerisinde yer alan canavarların belirli süre sonunda blokların rengini değiştirmesi ile gerçekleşiyor. Bu nedenle canavarlar blokların renklerini dğeiştirmeden onları eşlemeye çalışmalısınız.

LINE Pokopang oyununda başarılı olmak istiyorsanız hassas ve hızlı olmanız gerekiyor. Oyunun sahip oldupu kontrol mekanizması ve grafikleri oldukça rahat ve tatmin edici.

Genel olarak bakıldığında diğer bulmaca oyunlarından bir adım öne çıkan LINE Pokopang'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

LINE Pokopang

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
43.6 MB DOSYA BOYUTU

LINE Pokopang, aynı renkli blokları eşlemeye çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir iOS bulmaca oyunudur.

LINE Pokopang, Android ve iOS mobil cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Dünyanın en popüler ücretsiz mesajlaşma uygulamalarından biri olan LINE'ın geliştiricileri tarafından hazırlanan oyundaki amacınız pembe tavşana ve arkadaşlarına yardım etmek. Bunu yapabilmek için en az 3 tane aynı renkli bloğu bir araya getirerek eşlemeli ve yok etmelisiniz.

Oyunun kontrol mekanizması oldukça basit ve rahat. Blokların üzerlerinden çizerek birbirlerine bağlamanız yok etmek için yeterli. Daha önce eşlemeli bulmaca oyunları oynayarak beğendiyseniz, LINE pokopang'i seveceğinize eminim.

Oyunu oynayan oyuncuların, oyun içerisinde ellerinden geldiği kadar hızlı olması ve gereken hamleleri yapması gerekiyor. Bunun nedeni ise, oyunda yer alan canavarların belirli bir süre sonunda blokların rengini değiştirmesi. Canavarlar blokların rengini değiştirmeden hepsini eşleyerek yok etmeye çalışmalısınız. Oyun içerisinde yer alan ekstra güçlendirme özelliklerini 3'ten daha fazla bloğu eşleyerek elde edebilri ve zor durumda bu özellikleri kullanarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Oyunun grafikleri hakkında konuşmak gerekirse, bir bulmaca oyununda grafik ilk aradığımız özelliklerden olmasada LINE Pokopang'in grafikleri oldukça etkileyici ve tatmin edici. Ayrıca oyun kontrolleri de hızlı tepki sürelerine sahip. Bu nedenle herhangi bir sorun yaşamadan eğlenceli bir şekilde oyununuzun keyfini çıkartabilirsiniz.

Oynadıkça bağımlılık yapan farklı ve heyecanlı bir bulmaca oyunu arayışındaysanız LINE Pokopang'i iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LINE POP

    LINE POP, dünyaca popüler ücretsiz mesajlaşma uygulamalarındna biri olan LINE'ın geliştirileri tarafından hazırlanan farklı bir iOS bulmaca oyunudur.
  • LINE: Disney Toy Company

    Sevilen Disney karakterleri bu oyunda bir arada!
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • LINE Touch Monchy

    LINE Touch Monchy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • LINE JELLY

    LINE JELLY Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir üçlü eşleştirme oyunudur.
  • LINE Puzzle Bobble

    LINE Puzzle Bobble, baloncukları patlatıp arkadaşlarınızı kurtardığınız bir Android oyunu.
  • Draw Line: Classic

    Draw Line ile aynı renkte olan noktaları birleştirin hem zekanızı hem de becerinizi geliştirin.