LINE Touch Monchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

LINE Touch Monchy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

LINE Touch Monchy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renkli bir meyve bahçesinde geçen oyunda eşleştirme yapıyoruz.

Bir eşleştirme oyunu olan LINE Touch Monchy, dev bir meyve meyve bahçesinin içerisinde geçiyor. Çiftliği kurtarmaya çalışan Monty ailesi ve kötülük peşinde koşan Puru Puru ailesinin yer aldığı oyunda çok eğleneceksiniz. Heyecan verici bir maceraya atıldığınız oyunda çiftleri eşleştirirerek yok ediyor ve hayvanları korumaya çalışıyorsunuz. Tüm kareleri en kısa sürede temizlemeli ve hayvanların geleceğini sağlama almalısınız. Yüksek puanlar kazanmak için ise verilen görevleri yerine getirmelisiniz. Zorlu bölümleri ve seviyeleriyle LINE Touch Monchy zorlu bir eşleştirme oyunudur. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda kimin daha iyi olduğunu gösterebilirsiniz. Giderek zorlaşan oyunda işiniz çok zor.

LINE Touch Monchy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

LINE Touch Monchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

LINE Touch Monchy, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

LINE Touch Monchy, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hayvanları ve meyveleri eşleştirerek ilerlediğimiz oyunda işiniz çok zor.

Hayvanların ve meyvelerin eşleştirilerek yok edilmesini temel alan LINE Touch Monchy oyunu, canlı grafikleri, farklı karakterleri ve basit oynanışıyla karşımıza çıkıyor. Eğlenceli bir oyun olan LINE Touch Monchy, aynı zamanda heyecan verici maceralara atıldığımız bir oyundur. Oynanışı oldukça basit olan oyunda karelerdeki karakterleri 3 farklı yöne hareket ettirerek çiftlerini bulmaya çalışıyoruz. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza rekabet edebileceğiniz oyunda çok eğleneceksiniz. Basit puzzle sistemiyle zorlanacağınız bölümlerde sizleri bekliyor. Birbirinden zorlu bölümleri ve seviyeleriyle LINE Touch Monchy oyunu sizleri bekliyor.

LINE Touch Monchy oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarııza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LINE POP

    LINE POP, dünyaca popüler ücretsiz mesajlaşma uygulamalarındna biri olan LINE'ın geliştirileri tarafından hazırlanan farklı bir iOS bulmaca oyunudur.
  • Touch By Touch

    Touch By Touch, süper kahramanlarla canavarları karşı karşıya getiren bir Android oyunu.
  • LINE: Disney Toy Company

    Sevilen Disney karakterleri bu oyunda bir arada!
  • One Touch Drawing

    One Touch Drawing, size verilen noktaların hepsinin üstünden birer kez geçmeniz gereken düşündürücü ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • 5 Touch

    5 Touch, Android telefon ve tabletleri üzerinde bulmaca oyunu oynamayı sevenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir mantık oyunu.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • LINE Pokopang

    LINE Pokopang, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayarak saatlerce keyifli vakit geçirebileceği eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.