LinkedIn Elevate

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

LinkedIn Elevate uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca şirketinizin daha sosyal hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

LinkedIn Elevate uygulaması, Android kullanıcıları için LinkedIn tarafından resmi olarak hazırlanmış ve Elevate sistemine dahil olan şirketlerde çalışanlar uygulamanın özelliklerinden faydalanabiliyorlar. Bu anlamda maalesef herkese hitap etmediğini en baştan belirtmek gerek ancak uygulamanın ücretsiz olması ve şirket çalışanlarının profesyonel bir sosyal ağda daha fazla kişiye ulaşmalarını sağlaması sebebiyle göz atmak yahut programa başvurmak isteyebileceğinizi düşünüyorum.

Uygulamanın en temel özelliği, ilgi duyduğunuz profesyonel ve akademik konular hakkında size ilginizi çekebilecek içerikleri sunması ve bu içerikleri profilinizden paylaşmanıza imkan tanıması. Bu sayede sektörel trendleri kolayca takip etmeniz ve bunu diğer iş arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün oluyor diyebilirim.

Sadece kullanıcılar arasındaki iletişimler ve paylaşımlar için değil, şirketlerin paylaşımları ve şirket-birey iletişimleri için de içerik konusunda destekler sunan uygulama, daha sosyal ve daha fazla kişiye ulaşabilen bir şirket sahibi olmak isteyenlerin de beklentilerini karşılayacaktır.

Paylaşımınızı gerçekleştirmeniz gereken zamanı da size analizlerle aktaran ve böylece etkiyi maksimize etmenize destek olan uygulama, paylaşımlarınızı görenlerin davranışları hakkında istatistikleri de sunabildiği için kullanım esnasında kimsenin ilgisini çekmeyecek içerikleri elemenize olanak tanıyor.

Profesyonellerin LinkedIn Elevate uygulaması sayesinde çok daha geniş bilgi paylaşımı olanaklarına kavuşacağına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

LinkedIn Elevate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
15.6 MB DOSYA BOYUTU

LinkedIn Elevate uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan şirketinizin iletişimini daha iyi bir hale getirebilirsiniz.

LinkedIn Elevate uygulaması, iPhone ve iPad sahibi olanların hem LinkedIn profesyonel ağında daha aktif bir şekilde profesyonel içeriklere ulaşmalarını sağlayan hem de şirketlere çalışanlar yoluyla pazarlama imkanı sunan ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Her ne kadar sadece Elevate sistemine katılmış sınırlı sayıda şirket tarafından kullanılabilse de, başvuruda bulunarak hemen kullanmaya başlama şansınızın da mevcut olduğunu eklemek gerek.

Oldukça hızlı kullanılabilen ve sade bir arayüzle birlikte gelen uygulamanın temel amacı, şirketlerin diğer profesyonellerle daha kolay bir şekilde sosyalleşmesi olarak belirlenmiş. Bunu sağlayabilmek için çalışanlara ve şirket hesaplarına sektörel içerikler konusunda destekte bulunan ve sektör bilgilerine göre en trend içerikleri sunmayı başaran uygulama, daha sonra çalışanların bu sağlanan içerikleri paylaşarak diğer çalışanlarla daha etkili iletişim kurmalarına yardımcı oluyor.

Satış ve pazarlama kanallarının tüketici ve sektördeki diğer kişilere daha kolay erişim sağlamaları için gereken makale ve paylaşımları sunabilen uygulama, bu paylaşımların ne zaman yapılacağını da çeşitli analizlere göre sunuyor. Dolayısıyla hedeflediğiniz kitlelerin paylaşımlarınızı en çok ne zaman okuma ve görme ihtimalleri olduğunu bilebiliyor, verdikleri tepkileri de yine elde edilen istatistiki bilgileri değerlendirerek öğrenebiliyorsunuz.

Çalışanların şirket pazarlaması ve iletişimine olan katkılarını arttırabilmek için hazırlanmış olan uygulamayı denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • LinkedIn

    LinkedIn iş arkadaşlarınızın yanı sıra şirket çalışanları hakkında bilgilere ulaşmanızı sağlayan profesyonel iş ağıdır.
  • LinkedIn Connected

    LinkedIn Connected uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan önemli profesyoneller hakkında hemen bilgi alabiliyorsunuz.
  • HootSuite

    Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare hesaplarınızın Android cihazlarınızdan yönetilmesini sağlayan kullanışlı bir sosyal medya uygulaması.
  • Seesmic

    Twitter, Facebook, Linkedin, Tumblr hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Elevate

    Kullanıcıların zihinsel fonksiyonlarını geliştirebilecekleri bir uygulama olan Elevate'te farklı konular üzerinde yoğunlaşan oyunlar bulunuyor.
  • LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search, LinkedIn profiliniz üzerinden iş aramanızı ve bulmanızı sağlayan bir uygulamadır
  • LinkedIn Lookup

    LinkedIn Lookup uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan LinkedIn'deki iş arkadaşlarınızın profillerini inceleyebiliyorsunuz.