Linphone

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Linphone, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ücretsiz arama yapma uygulaması.

Linphone, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir ücretsiz görüşme yapma uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebilecğeimiz bu uygulama açık kaynaklı olarak geliştirilmiş.

Uygulamanın temel kullanım alanı epey geniş. SIP protokolüyle uyumlu olarak çalışan Linphone üzerinden hem videolu hem de sesli görüşmeler yapabiliyoruz. Dünyanın neresinde olursak olalım, veya aynı şekilde görüşme yapmak istediğimiz kişiler nerede olurlarsa olsunlar, internet bağlantımız olduğu sürece bu uygulamayı kullanabiliyoruz.

Linphone ile yaptığımız görüşmeler, geçmiş bölümü üzerinden erişilebiliyor. Bunları anında temizleme şansına sahibiz fakat daha sonra tekrar aramamız gereken bir numarayı bu bölümde unutmamak için saklayabiliyoruz.

Sade ve kolay analşılır bir arayüze sahip olan Linphone, internet üzerinden ücretsiz olarak görüşme yapmak isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken uygulamalardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Linphone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

Linphone sayesinde internet üzerinden hem sesli hem de videolu ücretsiz görüşmeler gerçekleştirebiliyoruz.

Açık kaynaklı tasarlanan Linphone, iPhone kullanıcılarına interenet üzerinden videolu ve sesli görüşme yapabilme imkanı veriyor. Tamamen ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz Linphone, SIP protokolüyle uyumlu olarak çalışıyor.

Linphone sayesinde ister videolu ister sesli görüşmeler gerçekleştirebiliyoruz. Aynı anda birden fazla arama yapabiliyor olması, öne çıkan özellikleri arasında. Özellikle farklı yerlerde bulunan kullanıcılar sesli ve video konferans özelliğini kullanarak internet üzerinden toplantılar gerçekleştirebilirler.

Uygulama üzerinden yaptığımız görüşmelere geçmiş bölümü üzerinden erişebiliyoruz. Dilersek bunları sadece basit birkaç tıklama ile temizleyebiliriz.

Linphone, kullanıcılarına sadece sesli ve videolu aramalar yapma şansı tanımıyor, aynı zamanda mesaj göndermelerine de olanak tanıyor. Hatta göndereceğimiz mesajlara dokümanlar ve dosyalar dahi ekleyebiliyoruz.

Güvenilir, pratik ve tasasız bir kullanım deneyimi sunan Linphone, ücretsiz görüşme yapmak isteyen kullanıcıların tek adresi.

Emircan Erdoğan

Linphone

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
4.22 MB DOSYA BOYUTU

Linphone, Windows Phone cihazlarımızda kullanabileceğimiz bir görüşme yapma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Linphone, daha önce iOS ve Android kullanıcıları için piyasaya sürülmüş, bu sürümüyle Windows Phone kullanıcılarına da hizmet vermeye başlayan bir ücretsiz görüşme yapma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulamayı kullanarak hem sesli hem de görüntülü görüşmeler gerçekleştirebiliyoruz. Uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duyuyoruz. Elbette arama yapmak istediğimiz kişinin de internet bağlantısı olması gerekiyor.

Linphone üzerinden yaptığımız görüşmeler otomatik olarak kaydediliyor (sadece numaralar, görüşme detayı değil). Eğer istersek burada bulunan numaraları silebiliyoruz fakat kayıt altında tutmak istediklerimizi kaydedebiliyoruz.

Uygulamanın temel özelliklerine şu şekilde değinebiliriz;

  • Yankı önleme özelliği
  • Metin ve görüntü desteği
  • SIP desteği
  • Arama esnasında görüşmeyi sessize alma
  • Güçlü firewall özellikleri ile güvenli görüşmeler

Dünyanın farklı bölgelerinde bulunan kişilerle internet üzerinden görüşme yapmak istiyorsanız Linphone'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultratext

    Ultratext
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • MSTY

    Arkadaşlarınıza resimli ve müzikli mesajlar göndererek, daha eğlenceli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Jongla

    Jongla, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.