Linqapp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Linqapp, yeni bir dil öğrenenler ya da herhangi bir dil ile ilgili sorun yaşayanların problemlerini çözebilmesi için geliştirilen çok başarılı bir yabancı dil uygulaması.

Linqapp, son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı ve başarılı Android uygulamalarından bir tanesi. Android versiyonu dışında iOS versiyonu da bulunan uygulama, yeni dil öğrenenlerin ve dil konusunda herhangi bir problem yaşayanların, canlı ve ücretsiz olarak diğer kullanıclardan yardım talep edebileceği güzel bir ortam. Android yabancı dil uygulaması kategorisinde olan Linqapp, Türkçe dil desteği de barındırdığı için oldukça faydalı olabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize indirip kurduktan sonra kendinize bir profil oluşturmanız gerekiyor. Bu profil üzerinde ana dilinizi, konuşabildiğiniz dilleri ve ilginizi çeken ya da öğrenmek istediğiniz dilleri giriyorsunuz. Böylece diğer online kullanıcılar sizin kim olduğunuzu ve sizden hangi diller hakkında yardım alabileceğini görüyor.

Karşılıklı olarak etkileşimin yüksek olduğu bu ortamda ne kadar yardım ederseniz o kadar ünvan puanı kazanıyorsunuz. Bunun anlamı hem popüler olmanız hem de diğer kullanıcılara bolca yardım ettiğiniz demek oluyor. Sizin bir ihtyiacınız olduğunda siz de diğer kullanıcılardan yardım talep edebiliyorsunuz.

Herhangi bir yabancı dil ile ilgili yaşadığınız problemi hızlıca çözüme kavuşturmanızı sağlayan Linqapp, siz probleminizi sesli, görüntülü veya yazılı mesaj ile birlikte gönderdikten sonra, sorun yaşadığınız dile hakim bir kullanıcının size hemen yanıt vermesi şeklinde işliyor. Yani hangi dilde sorun yaşıyorsanız, o dili ana dili olarak kullanan kişilerden destek alabiliyorsunuz.

Diğer kullanıcıları takip etme, özel mesajlaşma ve liderlik sıralaması gibi ekstra özellikler uygulamanın kullanımını arttıran etkenler arasında. Bir çok yeni kişiyle tanışarak arkadaş bile olabileceğiniz uygulama, zaman içerisinde dil ustası olmanızı sağlıyor. Eğer dil ustası olmayı başarırsanız, ilerleyen süreçte uygulama üzerinden ücretli bir şekilde profesyonel destek de sağlayabiliyor olacaksınız.

Kendi dilinizden farklı bir dildeki bir kelimenin nasıl yazıldığını ya da nasıl telaffuz edildiğini bile sorabileceğiniz uygulama, dil konusundaki problemlerinizi hızlı çözmenizi sağlıyor. Fakat bu tür uygulamalarda en önemli nokta karşılıklı desteğe açık olmak. Yani kendi sorununuzu çözdükten sonra uygulamadan çıkmak yerine, kendi ana dilinizde yardım edebileceğiniz problemlere göz atmak çok daha yararlı olacaktır.

Yeni dil öğreniyor ya da dil konusunda zaman zaman ufak problemler yaşıyorsanız, ayrıca çok iyi hakim olduğunuz diller varsa ve bu diller ile ilgili farklı insanlara yardım edebileceğinizi düşünüyorsanız, Linqapp'i mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Linqapp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Linqapp, dil konusunda yaşadığınız problemleri çözmek veya yeni dil öğrenirken karşılaştığınız zorlukları aşmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir iOS yabancı dil uygulaması.

Linqapp, binlerce kişinin katılımı ile oluşturulan oldukça yararlı ve efekti bir yabancı dil yardım servisi. Sizin bizim gibi kullanıcıların doğal kullanıcılarını oluşturduğunu Linqapp, farklı diller konusunda sorun yaşayan kişilerin sorun yaşadıkları dili ana dili olarak kullanan kişilerden yardım almasını sağlayan bir platform. Örneğin Fransızca'da masa nasıl yazılır ya da okunur bilmiyorsunuz diyelim. Bunu hemen bir masa resmi çekip Linqapp üzerinden göndererek hem nasıl yazıldığını hem de nasıl okunduğunu öğrenebiliyorsunuz.

Son derece basit bir yapıda çalışan uygulama, kullanıcıların birbirleri arasında yabancı dil yardımı gerçekleştirmesini sağlıyor. iOS ve Android versiyonları bulunan Linqapp'i ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirip kurduktan sonra hemen bir profil oluşturun ve profil sayfanıza ana dilinizi, konuşabildiğiniz dilleri ve ilginizi çeken dilleri girin. Sonrasında ise servisi kullanmaya hazırsınız. Uygulama elbette tek taraflı işlemiyor. Yardım alabileceğiniz gibi yardım etme kısmı da var. Üstelik yarıdm ettikçe ün kazanıyor ve bu ünlerin artışıyla bir zaman sonra dil ustası oluyorsunuz. Dil ustası olmanız şu an için size sadece popülerlik ve güvenilirlik sağlıyor. Fakat uygulama geliştircisinin yaptığı açıklamaya göre dil ustası ünvanına sahip kullanıcılar, ilerleyen zamanlarda ücret karşılığında profesyonel destek sunabilecekler. Profesyonel destekten kastım ise ciddi ve hatasız olarak yapılması gereken üst düzey çeviriler.

Google Translate başta olmak üzere varolan ve kullandığımız bir çok çeviri servisi, dil konusundaki hityaçlarımızı karşılarken bir noktada tıkanabiliyorlar. Fakat Linqapp burada devreye girerek, yaşadığınız sorunu ana dili olarak bilen kişilerden destek almanızı sağlıyor.

Uygulama üzerindeki profiliniz tıpkı bir Facebook profili gibi. Diğer kullanıcılar tarafından takip edilebiliyor ve istediğiniz kullanıcılar ile özel olarak mesajlaşabiliyorsunuz. Bu sayede dünyanın farklı yerlerinde yaşayan kullanıcılar ile arkadaşlıklar kurarak sohbet bile edebiliyorsunuz.

Özellikle yeni yabancı dil öğrenen ve yabancı dil ile ilgili yaşadığı sıkıntıları hızlıca çözmek isteyen kişilerin kullanabileceği uygulamayı indirerek faydalanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Türkçe Atasözleri

    Türkçe Atasözleri uygulamasında A'dan Z'ye binlerce atasözünü bulabilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.