Lionheart Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Japon RPG Taktik Savaş Oyunlarının kalitesini aratmayan Lionheart Tactics, Kongregate yapımı iddialı bir oyun.

Infectonator oyunlarının yapımcısı Kongregate sonunda mobil oyun dünyasında daha iddialı çalışmalara imza atıyor. Gerek Nintendo DS, gerek PSP platformlarına gözle görülür bir başarı yakalamış Taktik RPG Savaş oyunları konusunda eğilim gösteren ekip Lionheart Tactics ile mobil oyunculara güzel bir oyun sunuyorlar. Sıra tabanlı dövüş odaklı olan bu oyunun bir yandan sürükleyici bir senaryosu var, ama sizin oynadığınız kısımlar çatışmanın olduğu kısımları kapsıyor. Burada yapmanız gereken şey, sahip olduğunuz karakterlerin özelliklerini ve rakiplerin imkanlarını dikkate alarak en uygun stratejileri belirleyip düşmanlarınızı yenmek. Misal, hasarları kaldırabilen zırhlı bir karakterinizi ön saflara çekip uzun menzilli büyücüleri ve okçuları korumanız mümkündür. Daha hızlı hareket eden karakterlerinizle hasarı büyük ama canı az olan karakterlerin hayat ışığını söndürmek de iyi bir taktik.

Final Fantasy Tactics ve Fire Emblem serilerinin adını duyduysanız Lionheart Tactics'in de oyun olarak aynı tarzda olduğunu tekrar belirtelim. Sıra tabanlı dövüşlerde seviye atlayan kahramanlarınız yeni yetenekler kazanıyor ve bu yetenekler ileri vadede meydana gelecek olan karşılaşmalarda hayati bir önem taşıyor. Mobil oyunlar için olumlu bir gelişme olan bu oyunun yine aynı türden rakiplerinin piyasayı doldurmasını umuyorum. 50 bölüm, ordunuza eklenebilecek bir sürü yeni karakter, 16 farklı savaşçı tipi ve 3 ayrı ırk ile 200'den fazla savaş sizi bekliyor. Çok kısa sürede bu oyunun ne kadar bağımlılık yaratabileceğinin farkına varacaksınız.

Alper Çetiner

Lionheart Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Japon RPG Taktik Savaş Oyunlarının kalitesini aratmayan Lionheart Tactics, Kongregate yapımı iddialı bir oyun.

Infectonator oyunlarının arkasındaki Kongregate ekibi sonunda mobil oyun dünya için cesur ama kararlı bir adım atıyor. Hem Nintendo DS hem de PSP için ispatlanmış bir başarısı bulunan Taktik RPG Savaş oyunlarına ithafen çıkan Lionheart Tactics isimli oyun, Android ve iOS kullanıcılarını oldukça sevindirecek gibi gözüküyor. Sıra tabanlı dövüş dinamiklerinin hakim olduğu bu oyunda senaryo da bir o kadar sürükleyici. Hikaye kendi başına akarken sizin oyun ile aktif olduğunuz durum genelde savaş ortamlarını kapsıyor. Şavaşırken yapmanız gereken şey, sizde bulunan karakterlerin özelliklerine göre en makul stratejiyle karşı tarafa saldırı düzenlemek. Örneğin, hasarları kaldırabilen tank bir karakterinizi ön saflara çekip uzun menzilli büyücüleri ve okçuları korumanız mümkün. Daha hızlı hareket eden karakterlerinizle hasarı büyük ama canı az olan karakterleri etkisiz hale getirmek de iyi bir taktik.

Final Fantasy Tactics ve Fire Emblem serilerini biliyorsanız Lionheart Tactics'in oldukça benzer bir oyun olduğunu belirtmekte tekrar fayda var. Sıra tabanlı dövüşürken öte yandan seviyeler atlayıp yeni yetenekler kazanıyorsunuz. Sizi ileri vadede bekleyen diğer savaşlarda bu yetenekler hayatınızı kurtaracaktır. Oyunun kendisi sürekli stratejik düşünmenize neden olacakken senaryo da oldukça sürükleyici gelecektir. 50 farklı bölümde 200'den fazla savaşa katılarak 16 farklı savaşçı sınıfı ve 3 ırk arasından tercih yapmanız mümkün. Oyunu oynadıkça bağımlısı olacağınızı garanti ediyorum.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skulls of the Shogun

    Skulls of the Shogun, ölümden sonraki hayatında da savaşmaya devam eden bir samurai generalinin hikayesini konu alan sıra tabanlı bir savaş oyunu.
  • Survival Tactics

    Survival Tactics oyununda kendi şehrinizi kurun ve şehrinize komutan atayın.
  • Robot Battle: Robomon

    Altıgen platformlar üzerinden oynanan sıra tabanlı bir savaş oyunu olan Robot Battle: Robomon heyecanlı oyun tarzı ve iyi grafikleriyle dikkat çekiyor.
  • Shurado

    Taktiksel tabanlı mücadelelere dahil olduğunuz bir mobil oyun
  • ENYO

    ENYO, Yunan savaş tanrıçasını yönettiğiniz sıra tabanlı strateji oyunu.
  • Faeria

    Faeria, Android platformunda toplanabilir kartlarla oynanan sıra tabanlı savaş oyunu olarak yerini alıyor.
  • Viking Hunters

    Viking Hunters, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve İskandinav efsaneleriyle fazlasıyla haşır neşir olacağınız ideal bir aksiyon oyunudur.
  • Avrupa İmparatorluğu 2027 APK

    Avrupa İmparatorluğu 2027 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı askeri strateji savaş oyunu.