Little Owl Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
637 TOPLAM İNDİRME

Küçük baykuş canlı duvar kağıdı, Android telefonunuzun ana ekranında ya da Android tabletinizin ekranında kullanabileceğiniz etkileşimli canlı duvar kağıdıdır.

Küçük baykuş canlı duvar kağıdı, Android telefonunuzun ana ekranında ya da Android tabletinizin ekranında kullanabileceğiniz etkileşimli canlı duvar kağıdıdır.

Ormanın derinliklerinde küçük bir baykuş yaşamakta; hem de en sevimlisi. Çok çok küçük olsa da telefonunuzun ekranına çok yakışacak ve sizin evcil hayvanınız olacak. Android’inizin ekranında parmaklarınızı gezdirdiğiniz yerleri gözleriyle takip eden bu baykuş, tam sürümle gelen pek çok özelliğe sahip. Ona, mevsime göre atkı ve bere giydirebilir ya da gece temasını kullanabilirsiniz. Ara sıra uyuyan küçük baykuş siz ona dokunduğunuzda uyanır, iki kere dokunduğunuzda kızar ve okşadığınızda sevildiğini anlar.

Ekranın sol üst kısmına gelen “Ayarlar” butonunu kullanarak bu özellikleri etkinleştirebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Sağ üste ise tam sürümle gelen fare simgesine tıkladığınızda baykuş avlanmaya çıkacaktır.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Up Up Owl

    Up Up Owl, bir Baykuş'u kontorl ederek onunla birlikte karşılaştığınız engelleri aşıp olabildiğince çok puan almaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.
  • Light Flow Lite

    Light Flow Lite uygulaması ile Android akıllı telefonlarınızın LED bildirimlerini kişiselleştirebilirsiniz.
  • Type Your Ringtone Lite

    Type Your Ringtone Lite, Android cihazlarınız üzerinde yazdığınız metinleri zil sesine çeviren ücretsiz bir uygulamadır.
  • Owl IQ

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Blekota Note 4 Lite ROM

    Samsung Galaxy S3 telefonunuza yükleyeceğiniz bu ROM ile en güncel TouchWiz arayüzüyle birlikte çeşitli özelliklere sahip olabilirsiniz.
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • My Little Fish

    My Little Fish'te sevimli balığımıza bakmaya ve onu mutlu etmeye çalışıyoruz.