Live By Night: The Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
285 TOPLAM İNDİRME

Live By Night: The Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Live By Night: The Chase, ülkemizde Gecenin Kanunu adıyla gösterime girecek olan Live By Night filminin resmi mobil oyunu.

Android işletim sistemini kulllanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mafya oyunu olan Live By Night: The Chase'de Joe Coughlin adlı kahramanımızın yerine geçiyoruz ve gangster arkadaşlarımızı yanımıza alarak heyecanlı araç kovalamacalarına katılıyoruz. Oyunda Florida bölgesindeki farklı bankaları soyuyoruz ve soygunlar sonrasında çaldığımız parayla polisten kaçmaya çalışıyoruz. Polisler bizi durdurabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz de polislerle baş edebilmek için araç kullanma ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Live By Night: The Chase'de bir yandan aracımızla polisleri geride bırakmaya çalışmaktayız. Dilersek kısayolları kullanıp polisleri atlatabiliyor, dilersek de yolumuza çıkan her şeyi ezip geçerek ilerleyebiliyoruz. Araçlarımız ilerlerken yakınlaştıkları hedeflere otomatik ateş ediyorlar. Bunun yanında tek bir kahramanın kontorlünü devralabiliyoruz ve yapay zeka aracımızı kontrol ederken kendimiz nişan alarak ateş edebiliyoruz.

Live By Night: The Chase'de kullandığımız araçlarımızı ve ekibimizi geliştirerek hızımızı ve ateş gücümüzü artırabilmekteyiz. Oyun oldukça güzel grafiklere sahip.

 

Can Erdil Şentürk

Live By Night: The Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Live By Night: The Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Live By Night: The Chase güzel grafikleri ve aksiyon dolu oynanışla dikkat çeken bir mobil mafya oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Live By Night: The Chase'de ülkemizde Gecenin Kanunu adıyla gösterime girecek Live By Night filminde seyredeceğimiz sahneleri yaşayabiliyoruz. 1900'lü yılların ilk yarısında geçen bir hikayeye sahip olan oyunda Joe Coughlin adlı kahramanımızın yerine geçiyoruz ve Florida bölgesinde farklı bankaları soymaya ve tarihin görmüş olduğu en büyük soygunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Live By Night: The Chase'de bankaları soyduktan sonra çaldığımız parayı kurtarabilmek için polisten kurtulmamız gerekiyor. Bu nedenle araçlarımızla yüksek hızda kovalamacalara dahil oluyoruz. Bu kovalamacalarda iki farklı seçeneğe sahibiz. İlk seçenek kısayolları keşfedip kullanarak polisleri atlatmak. Diğer seçenek ise silahlarımızı konuştuırarak yolumuzu açmak.

Live By Night: The Chase'de aracımızı kontrol ederken polislere yaklaştığımızda aracımızdaki gangsterler otomatik olarak ateş edebiliyorlar. Bunun yanında gangsterleri birer birer seçerek kontrol edebiliyoruz, bu esnada aracımızı da yapay zeka yönetiyor. Gangsterleri kontrol ederken kendimiz nişan alıp ateş edebiliyoruz.

Live By Night: The Chase'de kullandığımız araçları ve ekibimiz geliştirip güçlendirebilmemize izin verilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Night Shift

    The Night Shift, piksel görsellere sahip zombi vurma oyunu.
  • Car on the Run: Epic Chase

    Polislerden kaçmaya çalışacağız.
  • High Speed Police Chase

    High Speed Police Chase, polis ve hırsız olabildiğiniz aksiyon yüklü kovalamaca oyunu.
  • Police Sniper Chase 3D

    Police Sniper Chase 3D, nişancılık oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir aksiyon oyunu.
  • Crazy Cars Chase

    Crazy Cars Chase, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz araba kovalamaca oyunu.
  • Infectonator Hot Chase

    Infectonator Hot Chase eğlenceli bir yapıa sahip olan bir mobil zombi oyunudur
  • Police Quad Chase Simulator 3D

    Police Quad Chase Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Police Car Chase 3D

    Police Car Chase 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.