Live Wallpaper Valentine Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

Live Wallpaper Valentine Day, aşk temalı duvar kağıtları ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebileceğiniz Android uygulamasıdır.

Live Wallpaper Valentine Day, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz özel ve yararlı bir sevgililer günü uygulamasıdır. İçerisinde büyük bir duvar kağıdı koleksiyonu barındıran uygulama sayesinde sevgilinizle birlikte aynı duvar kağıdını kullanabilir ve birbirinize olan sevginizi gösterebilirsiniz.

Gül,kalp ve çiçeklerin bulunduğu aşk temalı ve yüksek kaliteli duvar kağıtlarından oluşan uygulama içerisindeki canlı duvar kağıtlarında kırmızı rengi ağırlıktadır. Uygulama içerisindeki duvar kağıtlarından istediğinizi seçerek, cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz. Uygulama içinde yer alan tüm duvar kağıtları canlıdır. Bu nedenle cihazınızı hareket ettirdikçe duvar kağıtlarınızda hareket edecektir.

Uygulamayı kullanarak cihazınızın duvar kağıdını değiştirebilmek için istediğiniz duvar kağıdını seçerek üstüne dokanmalısınız. Bir kaç saniye içerisinde duvar kağıdı değişiğimi yapılmış olacaktır. Arkaplan animasyonu veya hareketli duvar kağıdı seçeneklerini siz ayarlayabilirsiniz. Bu seçenekleri tercih ettiğinizde cihazınızı hareket ettirdiğinizde duvar kağıdınız üzerindeki objeler de hareket edecektir.

İnternet üzerinde aşk temalı duvar kağıtları arama derdinize son verecek olan Live Wallpaper Valentine Day uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak yükleyerek sevgilinize sevgililer gününde güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Live Wallpaper

    Bubble Live Wallpaper, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Love Hearts Live Wallpaper

    Love Hearts Live Wallpaper, Android cihazlar için tasarlanmış renkli ve eğlenceli kalpli canlı duvar kağıdı resimleri içeren güzel bir uygulamadır.
  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Tiger Live Wallpaper

    Tiger Live Wallpaper, doğanın hem tatlı hemde en vahşi hayvanı olan kaplan fotoğrafları içeren Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Rain On Glass Live Wallpaper

    Rain On Glass Live Wallpaper, Android cihazlarınızın ekranlarına cam arkasından yağmurlu bir günün görüntüsünü getirerek sizi sakinleştirip rahatlatabilecek güzel bir uygulamadır.
  • Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper, android telefon ve tabletlerinizde kullanmanız için canlı ve kar yağışı olan hareketli resimler içeren duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Soap Bubbles Live Wallpaper

    Soap Bubbles Live Wallpaper, Android cihazınızın ekranına onlarca baloncuk getiren oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Xperia Z Live Wallpaper

    Xperia Z Live Wallpaper, Android cihazlarınızın arkaplanlarını Sony'nin Xperia Z cihazına benzeten etkileyici bir uygulamadır.