Lockdown WP Admin

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Lockdown WP Admin eklentisini kullanarak, WordPress sitenizin yönetim paneli adresinin uzantısını değiştirebilrsiniz.

WordPress sistemi için geliştirilen Lockdown WP Admin eklentisi sayesinde, varsayılan olarak gelen yönetim paneli adresini kendi istediğiniz şekilde değiştirerek sitenizin güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Dünyanın en çok kullanılan blog sistemlerinden olan WordPress’in yönetim paneli, varsayılan olarak /wp-admin şeklinde geliyor. Pek çok kullanıcı bu adresi nasıl değiştireceğini bilmezken, kötü amaçlı kişilerin de hedefi haline gelebiliyor. Bu adresi elle değiştirmek her ne kadar kolay olsa da, bu konuda acemi olan kişilere çok zor bir iş gibi gelebilir. İşte tam bu noktada devreye giren Lockdown WP Admin eklentisi, çok basit adımlarla yönetim paneli adresini değiştirmenizi sağlıyor.

Eklentinin kurulum adımlarını geçtikten sonra, sol taraftaki menüde yer alan eklenti sayfasına giriş yapıyoruz. Bu sayfa içerisinde yer alan “Yes, please hide WP Admin from the user when they aren’t logged in” yazan kutucuğu işaretliyoruz ve hemen ardından altta bulunan input alanına değiştirmek istediğiniz uzantıyı yazıyoruz. Yapılan değişiklikleri kaydettikten sonra artık değiştirmiş olduğunuz uzantıyı kullanarak yönetim paneline erişebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Login LockDown

    Login LockDown eklentisi, WordPress'in yönetici sayfasındaki giriş denemelerini kısıtlayarak web sitenizin güvenliğini sağlayan başarılı bir eklentidir.
  • WP CleanFix

    WP CleanFix ile veritabanınızı şişiren gereksiz verileri temizleyerek, sitenizin performansını arttırabilirsiniz.
  • WP Fastest Cache

    WP Fastest Cache eklentisiyle Wordpress web siteniz hem daha hafif hem de daha hızlı olacak.
  • WP Mail SMTP

    WP Mail SMTP eklentisi, WordPress'te mail gönderme sorunu yaşayan kullanıcılar için geliştirilmiş bir SMTP eklentisidir.
  • WP-Members

    WP-Members eklentisini kullanarak sitenizdeki içerikleri kısıtlayabilir ya da üye kayıt formunda ekstra bilgiler isteyebilirsiniz.
  • WP-Pagenavi

    WP-Pagenavi eklentisi ile sitelerinizi sayfalandırma işlemini gerçekleştirerek daha rahat bir site dolaşımı sağlayabilirsiniz.
  • WP Touch

    WP Touch eklentisiyle, WordPress sitelerinizi mobil uyumlu hale getirmeniz sandığınızdan daha kolay.
  • WP-Polls

    WordPress sitelerinizde, ziyaretçilerinize fonksiyonel özellikler sunan bu eklentiyle çeşitli anketler yapabilirsiniz.