LOCX App Lock Photo Safe Vault

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

LOCX App Lock Photo Safe Vault kişisel bilgi güvenliğinizi koruyan bir uygulamadır

LOCX App Lock Photo Safe Vault kullanıcılara uygulama kilitleme ve fotoğraf gizleme konusunda yardımcı olan bir mobil güvenlik uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan LOCX App Lock Photo Safe Vault birçok farklı güvenlik ihtiyacınızı karşılayabilmekte. Eğer akıllı telefon veya tabletinizi çocuklarınızla birlikte kullanıyorsanız çocuklarınızın hangi içeriklere eriştiğini, hangi uygulamları ve oyunları indirdiğini denetlemek isteyebilirsiniz. LOCX App Lock Photo Safe Vault ile bu denetlemeyi yapabiliyorsunuz. LOCX App Lock Photo Safe Vault dilediğiniz herhangi bir uygulamayı, Google Play'i, fotoğraf galerisini, Facebook, Twitter veya Instagram gibi uygulamaları özel olarak kilitlemenizi mümkün kılıyor. Bu sayede bütün Android cihazı kilitlemeden belli uygulamaları kilitleyebilir ve telefonunun belli özelliklerinden faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

LOCX App Lock Photo Safe Vault fotoğraflarınızın ve videolarınızın sizin izniniz dışında görüntülenmesini engelleyebiliyor. Uygulama fotoğraf kasasında fotoğraf ve videolarınızı gizledikten sonra şifreleyebiliyor. Dilerseniz bir PIN kodu ile dilerseniz bir desen ile kilitleme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz ve böylece fotoğraflarınızı ve videolarınızı izinsiz erişimlere kapatabiliyorsunuz.

LOCX App Lock Photo Safe Vault içerisinde yer alan temalar ile kilit ekranlarını kişiselleştirmenize de imkan veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Private Photo Vault

    Private Photo Vault uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki fotoğraf ve videolarınızı meraklı gözlerden saklayabiliyorsunuz.
  • Fast App Lock

    Android akıllı telefonunuzdaki uygulamalara şifre koyan başaralı bir uygulama olan Fast App Lock uygulaması, telefonunuzdaki gizliliği oldukça başarılı bir şekilde sağlar.
  • Norton App Lock

    Norton App Lock, Android cihazlarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz uygulama şifreleme, kilitleme uygulaması.
  • Vault

    Vault uygulaması sayesinde cihazımızdaki fotoğrafları ve mesajları kilit altında tutabiliyoruz.
  • F-Secure SAFE

    F-Secure SAFE, Android telefon ve tabletiniz için tam koruma sağlayan ücretsiz ve Türkçe güvenlik uygulamasıdır.
  • DU Privacy Vault

    DU Privacy Vault uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki tüm bilgilerinizi bir kasa içerisinde güvenle tutabiliyorsunuz.
  • APP Lock

    Android için Uygulama Kilitleme aracı olan App Lock, Android telefonunuzda ya da tabletinizde bulunan uygulamalara erişimi kısıtlamak için kullanılan bir araçtır.
  • Hapi VPN Safe Unlimited Proxy

    Hapi VPN Safe Unlimited Proxy, Android için tamamen ücretsiz ve sınırsız bir VPN uygulamasıdır.