Logo Quiz Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Logo Quiz Ultimate, logo bilginizi test eden çevrimiçi oynama desteği sunan ücretsiz bir Android oyunu.

Logo Quiz Ultimate, Android tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz logo bulmaca oyunlarından biri. Her gün gerek internette, gerek sokakta gördüğümüz, gerekse de kullandığımız ürünlerin logolarını karşınıza çıkaran oyunda başkalarıyla da yarışma şansına sahipsiniz.

Android platformunda oldukça popüler olan Logo Quiz Ultimate oyunu şimdiye kadar oynadığım en heyecanlı logo bulma oyunu. Oyunu benzerlerinden ayıran ise puan sistemi ve online desteği. Benzerleri gibi sadece logoyu doğru bilmeniz yeterli olmuyor. Aynı zamanda en az hata ile bilerek yüksek puan elde etmeli ve diğer oyuncularla yarışmalısınız.

Toplam 39 bölümde (ilerleyen güncellemelerle yeni logolar ekleneceği geliştirici tarafından belirtilmiş.) 1950 şirket ve ürün logolarını karşınıza çıkaran oyunda her yanlış bilişiniz 5 puan, ufak hatanız (tek harfin yanlış olması gibi) 2 puan kaybettiriyor. Logonun adını doğru olarak yazdığınızda da 100 puan kazanıyorsunuz. Süre sınırının olmadığı oyunda bulmakta zorlandığınız logolar için ipuçlarından faydalanabiliyorsunuz. Logonun ismini tamamen açma, hakkında kısa bilgi alma yardımınıza koşan ipuçları arasında. Bunları kullandığınızda puanınızdan düşülüyor. İlk ipucunu kullandığınızda 7, ikinci ipucunu kullandığınızda da 10 puan kaybediyorsunuz. En iyiler listesine girmek için puan çok mühim olduğundan ipuçlarını çok kullanmamanızı tavsiye ederim.

Her gün ödüllü bir logo sunan oyunda yeni logo eklendiği vakit veyahut herhangi bir değişiklik yapıldığında anlık bildirimle bilgilendiriliyorsunuz. Logo bilginize güveniyorsanız bu oyunu kesinlikle oynayın.

Erkan Calp

Logo Quiz Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Logo Quiz Ultimate, 1900'den fazla şirket ve ürün logosunu bilmeniz gereken zevkli bir iPhone ve iPad oyunu.

Logo Quiz Ultimate, binlerce şirket ve ürün logosunun isimlerini bulmaya çalıştığımız bir iOS oyunu. Logo bilgimizi test eden oyunu hem iPhone hem de iPad’de oynayabiliyoruz. Hem de ücretsiz olarak.

1900’ün üzerinde logoyu karşımıza çıkaran oyun puan sistemi ve çevrimiçi desteği ile benzerlerinden ayrılıyor. En iyi oyuncular arasında boy göstermek için tek başına logoları tahmin etmemiz yeterli olmuyor. Aynı zamanda puanımızın da fazla olması gerekiyor. Yüksek puan kazanmanın sırrı ise logoları yardım almadan bulmak. Çünkü her ipucu alışımızda puanımızdan düşülüyor. Örneğin; 1 ipucu aldığımızda 7 puan, ikinci ipucunu aldığınızda 10 puan kaybediyoruz. Yazım yanlışı yaptığımızda da puanımızdan düşülüyor. Kısacası yanlış yapma lüksünüz veya ipucu satın almanız size oldukça pahalıya mal oluyor. Ekstra puan kazanmak içinse logoyu hızlıca bilmeniz veya ipuçlarına dokunmamanız gerekiyor.

Günlük hayatımızda gerek bilgisayar kullanırken, gerek dışarıda, gerekse de evimizde karşılaştığımız logoları bilmemiz gereken oyunda toplam 39 bölüm bulunuyor. Diğer bölümü görmek için mevcut bölüm en az 10 logoyu bilmemiz gerekiyor. Logolar tahmin edeceğiniz üzere seviye atladıkça zorlaşıyor. Diğer bir deyişle ön plana çıkan logolar yerini kıyıda köşede kalmış, çok az bilinen logolara bırakıyor.

Oyunun son sürümünde eklenen yeni günün logosu seçeneği jokerleriniz tükendiğinde oldukça işinize yarıyor. Ancak bu seçenek herkese açık yapılmış ve ödülü kapmak için çabuk olmak gerekiyor.

Erkan Calp

Logo Quiz Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Logo Quiz Ultimate, Windows Phone platformunda en çok oynanan logo bulmaca oyunu.

Kaç tane markanın logosunu biliyorsunuz? Logo Quiz Ultimate, logo bilginizi sınayabileceğiniz harika bir Windows Phone oyunu. Ücretsiz olarak sunulan logo bulmaca oyununda 1000’den fazla logo bulunuyor. Bunlar arasında her gün bir yerde rastladığımız veya evimizde, günlük hayatımızda kullandığımız ürünlerin logoların yanı sıra çok eski, herkesin rahatlıkla bilemeyeceği logolar yer alıyor.

İlk görüşte tanıyacağınız çok basit logolarla başlayan ilerledikçe çok daha az bilinen logoları karşınıza çıkaran Logo Quiz Ultimate oyununda amacınız logoları olabildiğince yardım almadan bilmek ve yüksek puan elde ederek en iyiler listesine girmek.

Windows Phone platformunda en çok oynanan logo bulmaca oyunu olan Logo Quiz Ultimate de benzerleri gibi takıldığınız noktalarda ilerlemenize yardımcı olan ipuçları veriyor. İpuçlarını kullanarak kelimenin tamamını veya içerisindeki bir harfi açtırabiliyorsunuz. Oldukça faydalı olan bu ipuçları çabuk tükendiğinden ilk bölümlerde kullanmamanızı öneririm. Unutmadan, ipuçlarını her kullandığınızda altınınızdan düşülüyor. Altınları kazanmanın ise iki yolu var. Gerçek para ödeyip satın alabiliyor veya oyunun Facebook sayfasını beğenerek, oy vererek, geri bildirimde bulunarak ücretsiz +20 altın alabiliyorsunuz.

Türkçe karakterleri kabul etmemesi dışında bir eksiğini görmediğim oyunu kelime oyunlarından hoşlanan herkese tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Logo Quiz

    Logo Quiz, dünyaca ünlü marka ve firmaların logolarını tahmin etmeye çalışacağınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Logo Quiz Fever

    Otomobiller, müzik, film ve oyunlar gibi çeşitli logolar bulabilir misin?
  • Doodle Numbers Quiz

    Doodle Numbers Quiz, rakamlarla arası iyi olanların severek oynayacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Music quiz

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Music Quiz ile arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Crazy Number Quiz

    Crazy Number Quiz, matematik işlemlerini saniyeler içerisinde çözmenizi isteyen bir oyun.
  • Movie Character Quiz

    Movie Character Quiz, oynayanların film bilgilerini ölçüyor ve izledikleri filmlerin ne kadarının akıllarında kaldığını test ediyor.