Lone Army Sniper Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME

Lone Army Sniper Shooter FPS türündeki oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.

Lone Army Sniper Shooter, Call of Duty ve Battlefield tarzı FPS oyunları oynamaktan keyif alan mobil oyunseverlere hitap eden bir yapım. Fakat bu saydığımız oyunların sunduğu özgürlük hissi bu oyunda ne yazık ki mevcut değil. Dilediğimiz gibi hareket etmek yerine bu oyunda sabit bir noktadan düşman birimlerini tüfeğimizle avlamaya çalışıyoruz.

Oyun FPS bakış açısına sahip. Farklı atmosferlerde ve hava şartlarında tasarlanmış bölümler oyuna çeşitlilik katıyor ve tekdüze bir yol izlemesini engelliyor. Görevimiz daima düşman askerlerini vurmak ve onları etkisiz hale getirmek. Bunun için tüfeğimizin dürbününü kullanabiliyoruz. Her bölümün kendine göre zorluğu var. Kimi bölümlerde yağan yağmur altında mücadele etmek zorunda kalıyoruz.

Grafik olarak bu tarz mobil oyunlardan beklediğimizn ne fazlasını ne de azını sunan Lone Army Sniper Shooter'da toplamda 8 farklı görev var. Kimisinde kalede askerleri etkisiz hale getirmeye çalışırken kimisinde denizin ortasındaki botlarda duran askerleri hedef alıyoruz.

Keskin nişancılık ve FPS türü oyunlardan keyif alıyorsanız Lone Army Sniper Shooter sizi uzun bir süre meşgul edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Army Sniper Shooter

    Modern Army Sniper Shooter, FPS türü aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken bir yapım.
  • Army Sniper

    Army Sniper keskin nişancı tüfeğimizle düşmanları avlamaya çalıştığımız bir mobil oyun.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Sniper Force Shooter: Freedom Gunner

    Sniper Force Shooter: Freedom Gunner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sniper Shooter Free - Fun Game

    Sniper Shooter Free, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • Mini Militia APK

    Mini Militia Doodle Army 2 APK Android oyunda online olarak savaşıyorsunuz. 2D shooter oyunu ücretsiz indirilebilir.
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.